Erkend Schadeherstel


Gomes is erkend schade hersteller.

Bij Gomes Noord-Holland B.V. kunt u ook terecht voor uw schade van uw voertuig. Dit kan voor kleine problemen zoals een ster in je ruit maar ook voor een nieuwe laklaag bent u bij ons bij het juiste adres. Wij zorgen ervoor dat uw bestelwagen altijd in topconditie blijft van binnen en van buiten.


Werkplaatsafspraak

Bovendien wilt u in de kortst mogelijke tijd weer over uw auto kunnen beschikken. Er is maar één adres waar aan al die criteria wordt voldaan en waar alle benodigde kennis en kunde over uw Mercedes-Benz in huis is: de Mercedes-Benz dealer!

Bij Mercedes-Benz heeft u de zekerheid van het Mercedes-Benz Erkend Schadeherstel Programma. Uw auto wordt gerepareerd volgens de fabrieksnormen tegen marktconforme prijzen. Bovendien behoudt uw Mercedes-Benz zijn waarde. Normaal wordt u door uw verzekeringsmaatschappij doorverwezen naar een schadeherstelbedrijf. Wanneer u schade heeft, zien wij u graag terug bij uw dichtstbijzijnde Mercedes-Benz dealer. U kunt uw verzekeraar melden dat u uw Mercedes-Benz liever naar uw Mercedes-Benz dealer brengt. De keuze is geheel aan u.

Een Mercedes-Benz dealer is minstens zo goed uitgerust als een gespecialiseerd schadeherstelbedrijf. Met één groot verschil: hij kent uw Mercedes-Benz als geen ander. Dat maakt uw Mercedes-Benz dealer tot dé expert bij uitstek. Bovendien gebruikt Mercedes-Benz originele onderdelen om uw auto in perfecte en veilige staat terug te brengen. Stap met een gerust hart weer in uw auto na een bezoek aan de werkplaats van . U wilt toch ook alleen het beste voor uw auto?


    Personenwagens Bestelwagens Trucks Smart