PRO - Vergemakkelijkt en versnelt uw bedrijfsvoering.

Mercedes PRO is het nieuwe merk van Mercedes-Benz Vans voor de huidige en toekomstige dienstverlening, oplossingen en digitale services in uw dagelijkse bedrijfsvoering. Ons doel: Digitale technologie inschakelen om uw bedrijfsvoering nog efficiŽnter te maken.


Mercedes PRO bundelt daarbij integraal alle voor u relevante services op een webgebaseerd platform. In het begin zullen geselecteerde services beschikbaar zijn die continu worden uitgebreid en individueel aan u worden aangepast. We streven ernaar om uw behoeften met de door ons ontwikkelde toekomsttechnologieŽn te verbinden en deze intelligent in uw dagelijkse werkdag te integreren.
 
  • Maak uw business sneller en makkelijker
  • Verhoog de efficiŽntie en effectiviteit

  • Houd het overzicht

 


Gratis installatie en montage tijdens de Mercedes PRO dagen

Tijdens de Mercedes PRO dagen installeert onze expert Mercedes PRO in uw bestelwagen. Heeft u een adapter nodig? Dan monteren we deze ook gratis.


Informatiebrochure Mercedes PRO


De Mercedes PRO dagen


Onze oplossingen

Mercedes PRO: Stap voor stap naar succes.

Mercedes PRO start met de professionele connectiviteits- en wagenparkoplossingen van Mercedes PRO connect, de slimme netwerkstructuur van wagenparkbeheerders met hun voertuigen. Mercedes PRO wordt stap voor stap met talrijke oplossingen uitgebouwd die uw business nog efficiŽnter maken. Van op de behoefte georiŽnteerde transportoplossingen en ondersteuning om voertuigen efficiŽnt en anticiperend te kunnen inzetten, informatie over nieuwe ontwikkelingen, financieringsoplossingen op maat en flexibele en individuele mobiliteitsmogelijkheden.Op alle gebieden effectiever met Mercedes PRO connect.

Maak werkprocessen gemakkelijker en efficiŽnter: met de professionele connectiviteits- en wagenparkoplossingen van Mercedes PRO connect. De innovatieve services verenigen wagenparkbeheerder, bestuurder en voertuig intelligent met elkaar en helpen de efficiŽntie en productiviteit van uw onderneming duurzaam te verhogen.


Welke Mercedes PRO connect oplossing past bij u?

Naderhand ingebouwd: de Mercedes PRO adapter.

De Mercedes PRO adapter is de compacte hardware voor de montage achteraf. Hij kan naderhand in geselecteerde Mercedes-Benz vans modellen ingebouwd worden. Zo worden de innovatieve Mercedes PRO connect services ook in uw actuele voertuigen gebruikt.

Ingebouwd: De communicatiemodule.

De nieuwe Sprinter is de eerste Mercedes-Benz bestelwagen die af fabriek met de connectiviteits- en wagenparkoplossingen van Mercedes PRO connect verkrijgbaar is. Dankzij de vast opgebouwde communicatiemodule is hij van begin af optimaal verbonden. 

Bekijk hier de mogelijkheden van de PRO adapterOntdek de Sprinter    Personenwagens Bestelwagens Trucks Smart