U gaat verder voor uw klanten, wij gaan verder voor u.

Kom nu langs en ontdek de vele voordelen van uw Van ProCenter.
Elke dag weer gt u voor uw klanten. Daar past alleen de beste mobiliteitspartner bij. Wij helpen u met maatwerk op het gebied van bestelwagens en de bijbehorende service- en financieringsvormen. Tijdelijk extra vervoer nodig? De juiste oplossing staat voor u klaar. En uiteraard kunt u 24/7 op ons rekenen bij pech. Uw Van ProCenter Gomes zorgt er voor dat het werk door kan gaan. Altijd.


Wij vertellen u graag hoe


Meer opties
U hebt niet zo maar een bestelwagen nodig. U hebt de juiste nodig. Daarom heeft ons Van ProCenter een compleet aanbod Mercedes-Benz bestelwagens. Ook gebruikt hebben we een ruime selectie met dezelfde perfecte service n garantie. Een proefrit maken in uw ideale bestelwagen kan op ieder gewenst moment. Bij ons of bij u op de zaak.

Meer experts
U bent een expert. En voor uw mobiliteit vertrouwt u op een team van specialisten. Onze service- en verkoopadviseurs weten precies wat er in uw branche speelt en wat u beweegt. U krijgt maatwerk, ook omdat we alle expertise op het gebied van op- en ombouw, service en financiering in huis hebben.

Meer service
U staat iedere dag klaar voor uw klanten. Omdat stilstand geen optie is, zijn we er voor u met reparatie-, onderhouds- en garantieoplossingen die bij uw situatie passen. En dat tegen scherpe en transparante tarieven. Bij pech is er onze 24/7 hulpdienst MobiloVan – in heel Europa staan we voor u klaar.

Meer beschikbaarheid

U geeft alles voor uw klanten. Daarbij kijkt u niet op de klok. En dat hoeft u ook niet als het tijd is voor onderhoud. U profiteert van ruime openingstijden en uiteraard kunt u ook in het weekend bij ons terecht. U bent snel aan de beurt. Dat wrkt.

Meer mobiliteit

Elk dag kan nieuwe uitdagingen brengen. Ook als u tijdelijk extra vervoer nodig heeft, bent u bij ons aan het goede adres. De passende Mercedes-Benz bestelwagen staat startklaar, inclusief de juiste huur- of leaseconstructie.    Personenwagens Bestelwagens Trucks Smart