U gaat verder voor uw klanten, wij gaan verder voor u.

Kom nu langs en ontdek de vele voordelen van uw Van ProCenter.Elke dag weer gáát u voor uw klanten. Daar past alleen de beste mobiliteitspartner bij. Wij helpen u met maatwerk op het gebied van bestelwagens en de bijbehorende service- en financieringsvormen. Tijdelijk extra vervoer nodig? De juiste oplossing staat voor u klaar. En uiteraard kunt u 24/7 op ons rekenen bij pech. Uw Van ProCenter Gomes zorgt er voor dat het werk door kan gaan. Altijd.


Wij vertellen u graag hoeMeer opties
U hebt niet zo maar een bestelwagen nodig. U hebt de juiste nodig. Daarom heeft ons Van ProCenter een compleet aanbod Mercedes-Benz bestelwagens. Ook gebruikt hebben we een ruime selectie met dezelfde perfecte service én garantie. Een proefrit maken in uw ideale bestelwagen kan op ieder gewenst moment. Bij ons of bij u op de zaak.

Meer experts
U bent een expert. En voor uw mobiliteit vertrouwt u op een team van specialisten. Onze service- en verkoopadviseurs weten precies wat er in uw branche speelt en wat u beweegt. U krijgt maatwerk, ook omdat we alle expertise op het gebied van op- en ombouw, service en financiering in huis hebben.

Meer service
U staat iedere dag klaar voor uw klanten. Omdat stilstand geen optie is, zijn we er voor u met reparatie-, onderhouds- en garantieoplossingen die bij uw situatie passen. En dat tegen scherpe en transparante tarieven. Bij pech is er onze 24/7 hulpdienst MobiloVan – in heel Europa staan we voor u klaar.

Meer beschikbaarheid

U geeft alles voor uw klanten. Daarbij kijkt u niet op de klok. En dat hoeft u ook niet als het tijd is voor onderhoud. U profiteert van ruime openingstijden en uiteraard kunt u ook in het weekend bij ons terecht. U bent snel aan de beurt. Dat wérkt.

Meer mobiliteit

Elk dag kan nieuwe uitdagingen brengen. Ook als u tijdelijk extra vervoer nodig heeft, bent u bij ons aan het goede adres. De passende Mercedes-Benz bestelwagen staat startklaar, inclusief de juiste huur- of leaseconstructie.

                                                

    Personenwagens Bestelwagens Trucks Smart