Vito Gesloten Bestelwagen


Gaat u altijd efficiënt en doelgericht te werk, en houdt u van nieuwe uitdagingen? Dan verdient u een bestelwagen die voor u gemaakt lijkt: de nieuwe Vito. Een bestelwagen die niet alleen perfect zijn taken uitvoert, maar ook het verschil maakt en uitblinkt in rendement, kwaliteit, flexibiliteit en veiligheid. Een bestelwagen die is ontwikkeld door een echte bedrijfswagenspecialist.


Interesse?

Klik op onderstaande buttons om direct een brochure, proefrit of offerte aan te vragen.U rijdt de Mercedes-Benz Vito Gesloten Bestelwagen vanaf € 18.990,- excl. BPM/BTW.


Model varianten:
Lengte varianten:
  • Kort
  • Lang
  • Extra lang

Downloads: 

Kenmerken:

De nieuwe Vito is ontwikkeld om in elke situatie ingezet te kunnen worden, zonder dat dit ten koste gaat van de veelzijdigheid, het comfort en de kwaliteit die u van Mercedes-Benz gewend bent. Met een brandstofverbruik vanaf 5,7 liter per 100 km is hij zuiniger dan ooit en draagt hij met elke gereden kilometer duurzaam bij aan uw succes. En om ervoor te zorgen dat u nog veiliger op uw bestemming aankomt, beschikt hij dankzij talrijke innovatieve assistentie- en veiligheidssystemen, zoals ATTENTION ASSIST en de zijwindassistent, standaard over een hoge mate van veiligheid. Wat u ook van plan bent, met de keuze uit voorwiel-, achterwiel- of vierwielaandrijving hebben wij altijd een passend voertuig voor u. De nieuwe Vito staat namelijk altijd voor u klaar en gaat geen enkele uitdaging uit de weg.
Snel rijden!

Wilt u snel rijden? Geen probleem. Klik op onderstaande button voor alle nieuwe modellen uit onze voorraad.


Bekijk onze voorraad Bekijk de foto's van de Mercedes-Benz Vito Gesloten Bestelwagen *Op basis van 48 maanden en 20.000 km per jaar en een slottermijn van 8.300,-. Standaard lak, metallic lak tegen meerprijs leverbaar. Exclusief BTW en inclusief afleverkosten. Geldig tot 31 maart 2019. Vraag naar de voorwaarden.

 

    Personenwagens Bestelwagens Trucks Smart