Vito Marco Polo


De perfecte partner voor alle reislustige mensen! Combineer het comfort van een camper de het design van een personenwagen. Het aantrekkelijke design van de Marco Polo, dat op de huidige vormgeving van een Mercedes-Benz personenwagens is geënt, is fascinerend. De Marco Polo beschikt over een visueel aantrekkelijk interieur met verfijnde materialen: de royale toepassing van sierdelen in pianolaklook zwart, de vloerbedekking in jachtdeklook en de optionele bovenzijde van het dashboard in lederlook ARTICO met contrasterende siernaad zorgen voor exclusiviteit die voor campers uniek is.

Interesse?

Klik op onderstaande buttons om direct een brochure, proefrit of offerte aan te vragen.U rijdt de Mercedes-Benz Vito Marco Polo vanaf € 42.520,- exclusief BTW of € 51.449,- inclusief BTW.


 Model varianten:


Downloads:

Veiligheid

Uitgebreide bescherming.


De uitgebreide veiligheidsuitrusting van de Marco Polo is exemplarisch voor het segment campers. De uitrusting is gebaseerd op het integrale veiligheidsconcept van Mercedes-Benz, dat uit vier fasen bestaat: van veilig rijden tot preventieve bescherming bij gevaar tot aan bescherming bij een ongeval en het minimaliseren van de gevolgen van een ongeval. 


Snel rijden!

Wilt u snel rijden? Geen probleem. Klik op onderstaande button voor alle nieuwe modellen uit onze voorraad.

Bekijk onze voorrraad 
Bekijk de foto's van de Mercedes-Benz Marco Polo


 


 * Prijzen zijn exclusief BTW

    Personenwagens Bestelwagens Trucks Smart