De nieuwe X-Klasse 


U rijdt de Mercedes-Benz X-Klasse € 38.480,- exclusief BTW/BPM 

of € 85.779,- inclusief BTW/BPM.


Heb je het over een pick-up uit het premium segment dan heb je het over de nieuwe X-Klasse van Mercedes-Benz. Deze robuuste terreinwaardige pick-up kan zowel voor privé als zakelijk gebruik ingezet worden. Met de typische Mercedes-Benz waardige eigenschappen als rijdynamiek, comfort, design, veiligheid, connectiviteit en uitgebreide individualiseringsmogelijkheden.


Bewonder de Mercedes-Benz X-Klasse in Alkmaar of Hoorn

Interesse?


Het model is in drie verschillende varianten cleverbaar, namelijk;

 • Pure
 • Progressive
 • Power
De volgende motorvarianten zijn leverbaar:
 • X220d - common-rail diesel - vermogen van 120 kW/163 pk - 2.3 liter
 • X250d - common-rail diesel - vermogen van 140 kW/190 pk -2.3 liter
 • X350 - benzine - vermogen van 190 kW/258 pk - V6 motorblok                                                              


De X-Klasse beschikt over een uniek design en wordt leverbaar in drie modelvarianten voor verschillende leef- en werkwerelden:
 • De basisvariant X-Klasse PURE is een robuuste uitvoering die gericht is op functionaliteit. Hij voldoet aan alle eisen die aan een ‘werkpaard’ worden gesteld. Tegelijkertijd biedt het model qua comfort en design alles wat nodig is voor representatieve klantbezoeken en privé-activiteiten.
 • De X-Klasse PROGRESSIVE is gericht op mensen die een stijlvolle en extra comfortabele, maar tegelijkertijd robuuste pick-up zoeken – die dienstdoet als visitekaartje voor hun bedrijf en tegelijkertijd als comfortabele en representatieve gezinsauto.
 • De X-Klasse POWER is de high-end uitrustingsvariant. Deze is gericht op kopers die bijzonder veel waarde hechten aan design, prestaties en comfort. De X-Klasse POWER is de lifestyle-auto die de mainstream achter zich laat – voor inzet in een stedelijke omgeving en bij sport en hobby-activiteiten die naast de gebaande paden plaatsvinden. Met zijn specifieke designkenmerken en omvangrijke uitrusting komt deze uitvoering tegemoet aan de onafhankelijke en individualistische levenswijze van zijn eigenaren.Bekijk de foto's van de Mercedes-Benz X-Klasse

Prijzen zijn exclusief BTW, tenzij anders vermeld

  Personenwagens Bestelwagens Trucks Smart