Contact: 088-2004400

De nieuwe Mercedes-Benz A-Klasse                                       


U rijdt de nieuwe A-Klasse vanaf € 30.695,- incl. kosten rijklaarmaken.


De splinternieuwe A-Klasse is op vrijdag 2 februari 2018 eindelijk gepresenteerd. De nieuwe A-Klasse is net zo jeugdig en dynamisch als zijn voorganger, maar tegelijkertijd volwassener en comfortabeler dan ooit. Het model verlegt de grenzen qua moderne luxe in de compacte klasse en het beschikt over een revolutionair interieurdesign. Alle uitvoeringen van de nieuwe A-Klasse worden aangedreven door nieuwe, zuinige diesel- en benzinemotoren.  

Een jonge doelgroep betekent ook hoge eisen aan de connectiviteit. Het meest uitgebreide infotainmentsysteem van Mercedes-Benz, MBUX, debuteert dan ook in de A-Klasse. Het biedt meer mogelijkheden dan voorheen en kan beter omgaan met spraakherkenning.


De foto's van het interieur en exterieur zijn inmiddels gepresenteerd aan het grote publiek. Medio mei zal dit nieuwe model bij ons in de showroom te bewonderen zijn en kunt u in het echt kennis maken met deze nieuwe Mercedes-Benz. 
 

Wilt u als eerste op de hoogte worden gehouden over de alle ontwikkelingen of wilt u aanwezig zijn bij de introductie? Klik op de button en vul uw contactgegevens in. 

  Bekijk de foto's van de nieuwe Mercedes-Benz A-Klasse