Mercedes me


Mercedes me is speciaal voor uw personenwagen. Met het systeem verbindt u uw voertuig intelligent, zodat u alle belangrijke en handige informatie over uw voertuig kunt uitlezen. Op uw persoonlijke dashboard heeft u individuele informatie over uzelf, maar ook uw voertuig. Hieronder treft u verschillende onderwerpen die up-to-date houden op het gebied van mobiliteit, lifestyle en entertainment.


Connect me


Mercedes connect me staat u in verbinding met uw voertuig. Wij hebben uw voertuig intelligent gemaakt op het gebied van connectiviteit. Laat u verrassen wat u allemaal met u voertuig kan doen als u niet in de auto zit!

Assist me


Onderweg met een persoonlijke assistent.

Flexibel, betrouwbaar en individueel: Mercedes assist me maakt het onderhoud aan uw auto heel eenvoudig. Relevante voertuiggegevens worden centraal verwerkt en Gomes neemt contact met u op voor uw onderhoud.

Finance me


Laat uw droom in vervulling gaan.

De snelste weg naar een eigen Mercedes-Benz begint met ons financieringsaanbod. Hiermee kan de betaling exact worden afgestemd op uw financiële situatie.
Inspire me

Baanbrekende ideeën en concepten.
Mercedes inspire me nodigt u uit om van gedachten te wisselen: via de Community kunt u meedenken over nieuwe ideeën van Mercedes-Benz, Lifestyle en innovatie.


Move me 


Ontdek een nieuwe wereld van mobiliteit.

Met Mercedes move me kunt u gebruikmaken van een breed scala aan mobiliteitsoplossingen waarvoor u niet per se zelf een auto hoeft te bezitten Samen zorgen wij dat u van A naar B komt.
 

Registratie

Om toegang te krijgen tot uw Mercedes Me account dient u zich aan te melden. Speciaal om het u makkelijker te maken hebben wij onderstaand filmpje voor u. 


Uw account dient na het aanmelden geactiveerd te worden door uw Mercedes-Benz Dealer. U kunt online een afspraak maken of mailen naar mercedesme@gomes.nl. *Geldig op auto's die gekoppeld zijn vanaf 1 februari 2019 

Personenwagens Bestelwagens Trucks Smart