Gomes levert 1.000ᵉ bestelwagen aan Hertz


Vrijdag 12 juni j.l. heeft Henk van den Helder, General Manager Hertz & Dollar Trifty Benelux, de 1.000ᵉ Mercedes-Benz bestelwagen in ontvangst genomen, geleverd door Flip Janssen, commercieel directeur vans en trucks van Mercedes-Benz Dealer Gomes Noord-Holland B.V.

Speciaal voor deze gelegenheid vond de feestelijke overhandiging plaats bij de Mercedes-Benz fabrieken in Vitoria

Een prachtige mijlpaal op een samenwerking waar een jarenlange relatie aan ten grondslag ligt. Flip Janssen is op 18 jarige leeftijd zijn carrière begonnen bij Hertz Auto Verhuur Nederland. Toen hij zijn loopbaan voortzette bij Mercedes-Benz Nederland zijn de warme banden gebleven. Flip is binnen de Mercedes-Benz organisatie de vaste partner van Hertz Autoverhuur gebleven.

De relatie tussen beide bedrijven gaat verder dan alleen het leveren van voertuigen. De slogan van Gomes-Noord-Holland BV is niet voor niets “Passie voor mobiliteit”. Gomes is ook voor Hertz Auto Verhuur mobiliteitspartner voor de Benelux en faciliteert alles. Naast voorraadbeheer worden de voertuigen Turn Key opgeleverd en worden de relaties totaal ontzorgt.

Met 675.000 auto’s, meer als 7000 vestigingen op de continenten Australië, Nieuw-Zeeland, Azië, Canada, Europa, Midden-Oosten, Afrika en de Verenigde Staten is Hertz uitgegroeid tot de grootste verhuurder van de Wereld.
Gomes Noord-Holland B.V. is de Mercedes-Benz dealer van Noord-Holland. Met 9 vestigingen in Zaandam, Beverwijk, Alkmaar, Warmenhuizen, Hoorn, Wognum, Purmerend, Schiphol en een universele after sales vestiging in het Limburgse Echt. 

Personenwagens Bestelwagens Trucks Smart