• Personenwagens
 • Bedrijfswagens
 • Trucks
 • smart

  De beste Mercedes-Benz dealer van Nederland: Gomes Noord-Holland


  • Topscores voor Gomes op Dealer Score Card met belangrijke criteria als klanttevredenheid, service en verkoopaantallen
  • ‘Best Dealer’ en ‘Best Customer Loyalty’: awards die dealers inspireren en motiveren om de lat nóg hoger te leggen.

  Mercedes-Benz Gomes Noord-Holland B.V. heeft de prestigieuze ‘Best Dealer 2018’ award in de wacht gesleept. Het bedrijf scoorde van alle Nederlandse Mercedes-Benz dealers het hoogst op de zogenaamde Dealer Score Card. Hierbij worden belangrijke punten als service, klanttevredenheid, verkoopaantallen en financiële performance beoordeeld. Mercedes-Benz dealer Wensink Apeldoorn werd onderscheiden met de ‘Best Customer Loyalty 2018’ award. Beide prijzen werden op de Brussels Motor Show uitgereikt door Niels Kowollik, CEO & Managing Director Mercedes-Benz Cars Nederland B.V.

  Stimuleren en motiveren
  Om het dealernetwerk te stimuleren en te motiveren om elke klant op alle vlakken perfect van dienst te zijn, reikt Mercedes-Benz Nederland jaarlijks awards uit aan dealers die zich onderscheiden door topprestaties. Dit jaar heeft Mercedes-Benz daarbij voor het eerst gebruik gemaakt van de Dealer Score Card. Deze laat op basis van een toetsing van 12 maanden zien hoe de Nederlandse Mercedes-Benz dealers presteren op het gebied van service, klanttevredenheid, verkoopaantallen en financiële performance. Bovendien hebben Mercedes-Benz rijders een belangrijke inbreng: zij kunnen zich uitspreken over de kwaliteit van de service én verbeterpunten aangeven. Op deze manier vervullen klanten een actieve rol in het verder verbeteren van de dienstverlening van hun merk.

  Gomes Noord Holland B.V. ‘Best Dealer 2018’
  Met zeer hoge scores op de Dealer Score Card van 2018 mag Gomes Noord Holland B.V. zich een jaar lang de beste Mercedes-Benz dealer van Nederland noemen. Directeur Peter Gomes kreeg de trofee uit handen van Niels Kowollik en zei aansluitend het volgende: “Ik ben zeer trots op het winnen van de ‘Best Dealer award 2018’ - een mooiere prijs kun je als Mercedes-Benz dealer niet krijgen. Eind vorig jaar hebben we Biemond & Van Wijk overgenomen. Het spreekt voor zich dat we ook onze nieuwe klanten de best mogelijke service bieden. In elke vestiging van Gomes Noord Holland B.V. staat de klant op nummer 1. Deze prijs bewijst dat we dit waarmaken en is dan ook een prachtige beloning.”

  Vasthouden en verbeteren
  Niels Kowollik, CEO & Managing Director Mercedes-Benz Cars Nederland B.V. bij de uitreiking van de awards in Brussel: “Met premium producten en een perfecte service streeft de volledige Nederlandse Mercedes-Benz dealerorganisatie in alle opzichten naar de hoogste kwaliteit. Elke dealer biedt een allesomvattend en ontzorgend dienstenpakket en zorgt ervoor dat iedere klant zich thuis voelt bij het bedrijf. Bij Mercedes-Benz zijn we trots op de hoge cijfers die klanten aan hun dealerbedrijf geven. Omdat ‘ambitie’ traditioneel in het DNA van het merk zit, willen we dit hoge niveau niet alleen vasthouden, maar nog verder verbeteren.” 

   

  Waar bent u naar op zoek?