Deelneming in Truck Service Simons B.V.


Gomes Noord-Holland B.V. neemt deelneming in Truck Service Simons B.V.

Mercedes-Benz dealer Gomes Noord-Holland B.V. heeft per 1 januari een deelneming van 70% in Truck Service Simons B.V.. Gomes, die in 2014 haar 80 jarig bestaan vierde, is met acht vestigingen in Noord-Holland boven het Noordzeekanaal verantwoordelijk voor zowel de sales alsmede de aftersales van Mercedes-Benz personenwagens, bestelwagens en vrachtwagens. Voor vrachtwagens is Gomes ook verantwoordelijk voor de regio groot Amsterdam. Gomes is een dynamisch familiebedrijf dat continue inspeelt op de mobiliteitsbehoeften van de vervoerders uit Noord-Holland. Doelstelling is dan ook het ontzorgen van de relaties. 


Zo was Gomes in 2011 al gestart met het oprichten van een eigen opleidingscentrum waarbij men diverse cursussen verzorgt voor de verplichte Code 95. Hiermee was Gomes de collega dealers en de concurrentie een stap voor. Ook het samen oprichten van Truck & Trailer Groep Nederland B.V. met drie collega Mercedes-Benz dealers in 2012 past in de strategie. TTGN importeert en verkoopt trailers. Voor reparatie en onderhoud maakt TTGN gebruik van het service netwerk van de vier deelnemende dealers.

Behoefte van vervoerders uit Noord-Holland

De deelneming in Truck Service Simons B.V. is de volgende stap in deze strategie. Omdat wij steeds meer Noord-Hollandse vervoerders hun activiteiten naar het zuiden zien uitbreiden, hebben wij naar mogelijkheden gekeken om ook in de zuidelijke regio van Nederland onze klanten die service te kunnen bieden die zij van ons verwachten [aldus Flip Janssen, commercieel directeur bestelwagens en vrachtwagens van Gomes Noord Holland B.V.] De deelneming in Truckservice Simons B.V. is een logische keuze. Truck Service Simons B.V. is opgericht in 1998 door Denny Simons, die nauw betrokken blijft bij de organisatie, en is net als Gomes een echt familiebedrijf. 


Het is een innovatief en dynamisch bedrijf dat gespecialiseerd is in het uitvoeren van onderhoud en reparaties aan alle bedrijfsvoertuigen van alle truck en trailer merken. Simons levert maatwerk en biedt een flexibele en merkonafhankelijke service en is 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar. Ook is Simons gespecialiseerd in keuringen, onderhoud en reparatie aan laadkleppen, transportkoelingen en autolaadkranen. Als ondersteuning van de activiteiten beschikt Simons over een eigen Truck verhuurafdeling. Simons is gevestigd in het Limburgse Echt en is strategisch gelegen aan de A2/A73.


Personenwagens Bestelwagens Trucks Smart