• Personenwagens
  • Bedrijfswagens
  • Trucks
  • smart

Een 'GoMens' straalt altijd plezier uit

  •  

Een 'GoMens' straalt altijd plezier uit

 

Gomes op nummer 157 in Top Familiebedrijven

Vandaag is de Top 200 Familiebedrijven van Elsevier Weekblad uitgekomen. Met trots mogen wij delen dat wij hier een mooie positie in veroverd hebben. Stonden we vorig jaar nog op plek 183, nu zijn we doorgeschoven naar nr 157. Een positie waar iedereen in ons bedrijf zijn of haar bijdrage aan heeft geleverd en daar zijn we trots op! In de uitgave EW Top Familiebedrijven Top 200 vind je op pagina 143 het interview met Peter.

Het artikel: Een GoMens straalt altijd plezier uit

Wie in Noord-Holland woont en een Mercedes rijdt, hoeft zich geen zorgen te maken: er is altijd een vestiging van Gomes in de buurt. Het familiebedrijf, dat al bijna 90 jaar garant staat voor 'kwaliteit met de ster', telt inmiddels elf vestigingen. Toch staat algemeen directeur Peter Gomes nog geregeld een kopje koffie te drinken met zijn medewerkers. "Daar hoor je wat er speelt en wat klanten zoal vragen. Bovendien vind ik het belangrijk dat wij niet alleen op kantoor zitten, maar dat we benaderbaar zijn. Je kunt wel veel voertuigen willen verkopen, je mensen moeten het uiteindelijk doen."


Op de foto: v.l.nr. Marc, Bram, Jan, Dennis en Peter in het midden. De foto is gemaakt in onze nieuwe werkplaats in Zaandam.

Kom ook werken bij Gomes

Wil jij ook onderdeel uitmaken van ons mooie familiebedrijf? Wij hebben vacatures openstaan op diverse vestigingen en zien je sollicitatie graag tegemoet!

Op de foto: Hugo in onze werkplaats in Haarlem

3 generaties

Gomes Noord-Holland B.V. dankt haar naam aan grondlegger Arie Gomes die in 1934 met een transportbedrijf begon. In 1972 verworven Tinus en Piet Gomes, de tweede generatie, het Mercedes-Benz dealerschap. Daarna breidt het bedrijf zich snel uit. Op alle vestigingen zijn tot op de dag van vandaag de familietrekken nog duidelijk zichtbaar door de inmiddels derde generatie: Peter en Carl Gomes.

Op de foto v.l.n.r. Tinus, Piet, Carl en Peter Gomes bij onze vestiging in Warmenhuizen. Het ondernemersdorp waar het allemaal begon.

 

Waar bent u naar op zoek?