Chefkok kiest voor smart!De jarenlange samenwerking tussen Gomes Noord-Holland B.V. en sterrenrestaurant Merlet heeft weer een stap gemaakt richting de toekomst. De executive chef van het restaurant, Jonathan Zandbergen, is ambassadeur geworden van merk smart. Vol trots heeft hij vandaag zijn gloednieuwe smart forfour ontvangen met originele, chique belettering. Jonathan is sinds enkele jaren de executive chef voor het restaurant en heeft al vele succes behaald.


De chef

Jonathan Zandbergen wordt gezien als talentvol en veelbelovend. Hij kookt vanuit een klassieke Franse keuken traditie met veelal 

lokale producten gecombineerd met internationale smaken.

In de dertig jaar dat Merlet bestaat, is een solide zaak opgebouwd die tegen een stootje kan en bijzondere mensen aantrekt. Niet alleen achter de potten en pannen, maar ook bij de zwarte brigade en natuurlijk de gasten.Helder, Nederlands eerste 3-sterren-chef, bestempelde Zandbergen als 'het kooktalent van het jaar 2015'.


Jonathan heeft het restaurant van zijn vorige werkgever naar de top 100 van de Lekker gekookt. De culinaire journalisten Mac van Dinter (Volkskrant) en Pieter Nijdam (De Telegraaf) waren eerder dit jaar vol lof over zijn prestaties in Het Veerhuys in Almere. Met Robert Kranenborg was Jonathan te gast in de wereld draait door.  


Merlet
Aan de breedste duinrand van Nederland ligt het rustieke dorp Schoorl. Ons restaurant hotel Merlet heeft een unieke ligging aan de schapenweide met uitzicht op de Schoorlse duinrand. De omgeving is het gehele jaar prachtig, welke jaargetijde dan ook.

Merlet geeft haar gasten een Culinaire beleving in een prachtige omgeving!


  Personenwagens Bestelwagens Trucks Smart