• Personenwagens
  • Bedrijfswagens
  • Trucks
  • smart
  •  

V.l.n.r. Bart Kuijpers (Directeur-eigenaar Kuijpers Rental), Flip J.A. Janssen (Directeur GomesTrucks), Wouter Adriaansen (Bedrijfsleider Kuijpers Rental) en Bart Smit (Salesmanager GomesTrucks).

GomesTrucks Used en Verhuur gaan verder onder de naam Kuijpers Rental.
Aalsmeer 1 juni 2020. GomesTrucks Used en Verhuur bundelt haar krachten met Kuijpers Rental en gaan verder onder de naam Kuijpers Rental. De samenwerking betekent een uitbreiding van het verzorgingsgebied van het Brabantse Kuijpers Rental en een versterking van het dienstenaanbod van GomesTrucks. 

De Perfecte Combinatie
GomesTrucks en Kuijpers Rental hadden al enkele grote gezamenlijke klanten en zijn dus zeker geen vreemden van elkaar. Daarbij had Kuijpers de ambitie om haar positie in Noord-Holland te versterken en zocht GomesTrucks naar de next-level om haar klanten nog flexibeler van dienst te zijn. Dankzij de samenwerking versterkt GomesTrucks zich als mobiliteitspartner in Noord-Holland met een breed assortiment aan trucks en trailers op basis van verhuur en leasing.

Bart Kuijpers, eigenaar Kuijpers Rental: “Deze stap past perfect bij onze groeistrategie. Onze huidige vloot bestaat uit ruim 400 objecten en is nog altijd groeiende, zowel in aantallen als uitvoeringen. Door deze samenwerking hebben wij een strategische locatie en partner in Noord-Holland gevonden en kunnen wij onze klanten nog flexibeler en sneller van dienst zijn.”

Flip J.A. Janssen, Directeur GomesTrucks: “Wij zijn altijd op zoek naar de beste oplossingen voor onze klanten. Out of the box en oplossingsgericht denken zit bij onze medewerkers in het DNA. Ondanks dat de oorsprong van beide bedrijven in een andere provincie liggen, is het DNA hetzelfde. De energie en slagvaardigheid van beide bedrijven sluiten naadloos op elkaar aan. De Perfecte Combinatie dus”.

Onderscheidend vermogen
GomesTrucks heeft mede door de overname van Mercedes-Benz dealer Biemond & van Wijk haar verzorgingsgebied verder uitgebreid tot en met Aalsmeer en omstreken. Hiermee is GomesTrucks verantwoordelijk voor alle Mercedes-Benz truck activiteiten in heel Noord-Holland.
In een tijd dat je overal een truck en trailer kunt kopen, huren of leasen gaat het om onderscheidend vermogen. GomesTrucks wist ooit als één van de eerste in Nederland de zogenaamde One-stop-shopping formule naar het hoogste niveau te brengen door naast verkoop en onderhoud van trucks bijvoorbeeld ook Code 95 en truckverhuur uit eigen huis aan te bieden. Afgelopen jaren hebben dan ook veel relaties van Gomes de weg naar deze diensten gevonden en hier gebruik van gemaakt. 

Bart Smit, Salesmanager GomesTrucks: “Wij zijn bijzonder trots op ons brede pakket van diensten en services en zien het succes ervan, maar toch staan wij altijd open voor verbetering van onze performance. Dit kan dus resulteren in een samenwerking met een betrouwbare partner om een dienst te continueren en te perfectioneren. GomesTrucks is afgelopen jaren hard gegroeid. Echter is groei niet onze voornaamste strategie, daarentegen Customers for Life wel. In een dynamische en uitdagende markt is het durven verleggen van de focus essentieel. Door de samenwerking met Kuijpers Rental kunnen onze accountmanagers zich verder richten op het adviseren van de beste trucks en daarbij kunnen onze aftersales collega’s zich 24 uur per dag en 7 dagen per week inzetten om trucks rijdend te houden. En dit alles zonder in te leveren op onze overige dienstverlening.”

Green Park
GomesTrucks zal in 2021 de deuren openen van een volledig nieuwe bedrijfswagenvestiging op Green Park Aalsmeer. Op Green Park Aalsmeer komt het volledige dienstenpakket voor bestelwagens en trucks samen onder één dak. De ultramoderne vestiging komt op een strategische locatie tussen Schiphol en bloemenveiling Aalsmeer. In voorbereiding naar de opening heeft Kuijpers Rental per direct intrek genomen bij GomesTrucks aan de Lakenblekersstraat te Aalsmeer. Daarbij heeft Kuijpers Rental de beschikking over ruim 2.000 m2 bedrijventerrein tegenover de nieuwbouwlocatie waar het ruime aanbod van huur trucks en trailers staan opgesteld. Na oplevering van de nieuwe vestiging zal ook hier Kuijpers Rental een eigen loket krijgen. 

Kuijpers Rental
Kuijpers Rental is onderdeel van Kuijpers Group. Een totaal partner voor inkoop, verkoop, verhuur en onderhoud van uw truck en trailer wagenpark. Vanuit Tilburg houdt Kuijpers Rental zich sinds jaar en dag bezig met de flexibele invulling van wagenparken. Of dit nu voor één dag verhuur of 36 maanden Full Service Lease is, alles is mogelijk. De kracht zit ‘m hierbij in het snelle schakelen en de klant volledig ontzorgen van daarin het gewenste materieel. Van trekkers en bakwagens tot opleggers, in diverse specificaties. Het materieel wordt scherp geprijsd en compleet met de benodigde componenten ingezet voor een vast bedrag per periode. ‘’Instappen en rijden’’. Alle neutrale voertuigen voorzien van de nieuwste technologie op het gebied van veiligheid en uitstoot. 

Voor alle mogelijkheden ga naar kuijpersrental.nl of bel naar 013-7200971.


 

Waar bent u naar op zoek?