• Personenwagens
  • Bedrijfswagens
  • Trucks
  • smart

PolderKracht B.V. kiest voor de Mercedes-Benz EQC

  •  

PolderKracht B.V. kiest voor de Mercedes-Benz EQC

 

Gomes heeft vier volledig elektrische Mercedes-Benz EQC modellen aan PolderKracht afgeleverd. Een aflevering waar we zeer trots op zijn. Tijd voor een kort interview met de directie van Polderkracht.

Hoe is het contact ontstaan met Gomes Noord-Holland B.V, Mercedes-Benz?
Wij hadden als bedrijf besloten om ook voor het groene rijden te gaan. Tijdens ons oriëntatieproces voor het elektrisch rijden ontdekte één collega in de showroom van Gomes Noord-Holland de EQC, de keus was hierna snel gemaakt.

Waarom kiest Polderkracht B.V. voor elektrische voertuigen?
PolderKracht vindt het belangrijk om ook te denken aan de toekomst. Deze ligt niet meer bij voertuigen met fossiele brandstoffen, maar bij elektrisch aangedreven voertuigen. Tevens groeit PolderKracht en willen wij ons meer gaan professionaliseren en hierbij hoort een positieve groene uitstraling, en daarbij past een betrouwbare elektrische Mercedes-Benz perfect.

Waarom de Mercedes-Benz EQC?

Wij hadden bij PolderKracht drie eisen aan de auto: het bereik, de trekhaak met voldoende trekkracht en een hoge zit. Hierin kwamen wij op drie modellen, waarin de Mercedes-Benz EQC hier ver bovenuit sprong. Niet alleen qua auto en rijplezier maar ook de beste service van Gomes Noord-Holland B.V. gedurende het aankoopproces. De Mercedes-Benz EQC staat met betrekking tot veiligheid hoog aangeschreven, dit is voor ieder wagenpark en voor alle bestuurders een goed en veilig gevoel.

Waarom is Gomes Noord-Holland B.V. voor jullie de perfecte mobiliteitspartner?
Gomes is een bekende professionele dealer in Noord-Holland en biedt uitstekende service. Vooral aan de kennis van elektrisch rijden hebben wij zeer veel gehad, het is namelijk nogal een omschakeling om van benzine naar elektrisch rijden te gaan. Ook het voorstellen van de juiste leasemaatschappij is door Hung Dang (Fleet Accountmanager bij Gomes) prima geregeld. Alles wat uit handen genomen kon worden, is ook netjes uit handen genomen. Wij zijn volledig ontzorgd in onze mobiliteitsvraagstukken. Hierdoor konden wij zonder zorgen bezig blijven met ons bedrijf.

Wie zijn Polderkracht B.V.?
PolderKracht vormt de schakel tussen vraag en aanbod van betaald werk en schakelt tussen mens en bedrijfsleven. Daarbij zetten we de mens op één. Vanuit de menselijke maat koppelen we gemotiveerde en betrouwbare arbeidskrachten, die van aanpakken weten, aan betrouwbare werkgevers. Wij gaan voor een lange termijnrelatie met zowel arbeidskrachten als bedrijven. PolderKracht kijkt voorbij de grenzen van de klassieke uitzendorganisaties en arbeidsbureaus. Voorbij de grenzen van de eigen leef- en werkomgeving. Voorbij de barrières van taal en cultuur. Wij hebben aandacht voor de kracht van het individu, het samenspel en de ontwikkeling. 

Waar bent u naar op zoek?