• Personenwagens
  • Bedrijfswagens
  • Trucks
  • smart

'Repair & Reconnect' certificering voor Gomes Noord-Holland B.V.

  •  

'Repair & Reconnect' certificering voor Gomes Noord-Holland B.V.

 

Gomes Noord-Holland B.V. heeft onlangs uit handen van importeur Mercedes-Benz Cars het certificaat ‘Repair & Reconnect’ uitgereikt gekregen. Dit betekent dat Gomes Noord-Holland B.V. voldoet aan de hoogste eisen die Mercedes-Benz stelt op het gebied van schadeherstel. Het gaat hierbij niet alleen om het herstellen van carrosserieschade, maar juist ook om de achterliggende elektronische schade.


Wat op het eerste gezicht oppervlakkige schade lijkt, kan grote gevolgen hebben. Met Mercedes-Benz ‘Repair & Reconnect’ wordt de schade achter de schade gerepareerd. Zo kan een aanrijding met een paaltje direct impact hebben op de ‘Active Brake Assist’ van het voertuig, terwijl de berijder en andere weggebruikers juist op deze systemen vertrouwen. Door het inschakelen van deskundige vakmensen, die gebruikmaken van specialistische apparatuur en originele onderdelen, blijft een Mercedes-Benz voertuig betrouwbaar en veilig. Gecertificeerde Mercedes-Benz dealers herstellen namelijk - volgens strenge voorgeschreven criteria - niet alleen de carrosserieschade, maar juist ook de achterliggende elektronische schade.


Marco Reijnders van Gomes Noord-Holland B.V.: “Onze klanten realiseren zich niet altijd dat er elektronische schade kan ontstaan na het ontstaan van carrosserieschade. Wij besteden dan ook veel aandacht aan ons nieuwe schadelabel ‘Repair & Reconnect’, waarbij we aangeven dat ook het herstellen van een kleine schade urgent kan zijn. Je moet je veiligheid immers niet aan het toeval overlaten.”


Voor het behalen van het certificaat Repair & Reconnect is de organisatie van Gomes Noord-Holland B.V. door een onafhankelijke partij gecontroleerd op alle processen die binnen het schadeherstel plaatsvinden. Gomes Noord-Holland B.V. heeft aangetoond dat aan deze belangrijke pijlers op het gebied van schadeherstel wordt voldaan. Om de kwaliteitsnorm van het certificaat ‘Repair & Reconnect’ te kunnen blijven waarborgen, vindt na certificering jaarlijks een controle-audit plaats. 

Waar bent u naar op zoek?