• Personenwagens
  • Bedrijfswagens
  • Trucks
  • smart

SkyNet investeert in vernieuwing wagenpark.


Internationaal express vervoerder SkyNet Worldwide Express investeert fors in de vernieuwing van haar wagenpark met de aanschaf van maar liefst 23 nieuwe Mercedes-Benz bestelwagens. Mercedes-Benz dealer Gomes Noord-Holland B.V. levert de auto’s die geleased worden via Vision Car Lease B.V.

Gomes Noord-Holland, in de persoon van verkoopadviseur Rob van der Meer, is al langere tijd hofleverancier van de Amsterdamse vervoerder, die naast express vervoer ook o.a. post- en luchtvervoer verzorgt. Van der Meer: “Ik kende Ernst Joosten van SkyNet al jaren en toen ik in dienst kwam bij Gomes heb ik hem uitgenodigd eens te komen praten. Al snel was hij overtuigd van de kwaliteit en de gunstige kilometer-kostprijs van Mercedes-Benz bestelwagens en zodoende heeft een groot deel van het wagenpark nu inmiddels de bekende ster in de grill.”

Ernst Joosten van SkyNet is zeer tevreden over zowel de bestelwagens van Mercedes-Benz als de samenwerking met Gomes: “Als je zo gefocust bent op het zo snel en optimaal mogelijk bezorgen van goederen door heel Europa, dan moet je blindelings kunnen vertrouwen op je belangrijkste gereedschap en dat is je wagenpark. We rijden inmiddels alweer een aantal jaren Mercedes en zowel de Vito als de Sprinter hebben zich in de praktijk bewezen als bedrijfszekere auto’s met een lage TCO (total cost of ownership). We hebben dan ook niet lang hoeven nadenken welk merk we zouden kiezen voor vernieuwing van ons park.”

De levering van de bestelwagens is mede tot stand gekomen door de gunstige tarieven en voorwaarden die leasemaatschappij Vision Car Lease stelde. Erik Jaap Stolp van Vision legt uit: “Via Rob kwam ik in contact met SkyNet. Zij zochten een leasemaatschappij die in staat was voor hun specifieke wensen een maatwerkoplossing te bieden. Al vrij snel was er een klik en bleken wij de juiste partner te zijn. Wij zijn een relatief kleine, maar snel groeiende leasemaatschappij die altijd op zoek is naar het perfecte aanbod voor onze klant.”

De levering van de totaal 19 nieuwe Vito’s, 3 Sprinters en één Citan zal over een periode van een aantal maanden verdeeld worden. Alle auto’s zullen worden ingezet voor (inter)nationaal express vervoer.


 

Waar bent u naar op zoek?