Gomes Noord-Holland tekent sponsorovereenkomst met hockeyster Ellen Hoog


v.l.n.r. Ellen Hoog Hockeyster, Marco Reijnders Directeur Gomes Noord-Holland B.V.


Alkmaar, dinsdag 9 mei 2017


Hockeyster Ellen Hoog en Gomes Noord-Holland B.V. hebben gisteren in de Flagshipstore van Gomes in Alkmaar een sponsorovereenkomst getekend. Dit officiële moment is de start van een mooie samenwerking tussen de “voormalig” Nederlands Elftal hockeyster en dé Mercedes-Benz dealer van Noord-Holland. 


In het kader van deze samenwerking zal Ellen Hoog de komende periode gaan rijden in verschillende Mercedes-Benz personenwagen modellen en zal de eerste kilometers gaan maken met een prachtige nieuwe Mercedes-Benz GLA. 


Ellen Hoog ontving uit handen van Directeur Marco Reijnders de sleutels van haar nieuwe auto. Marco Reijnders: “ Ellen Hoog is de perfecte ambassadeur voor ons bedrijf en het merk Mercedes-Benz. Naast een voorliefde van beide partijen voor auto’s is er ook de voorliefde voor sport. Daarnaast verbindt Mercedes-Benz zich graag met krachtige vrouwen voor het nieuwe platform “She’s Mercedes”. Ellen Hoog past zeer goed in dit profiel en wij kijken daarom ook uit naar een mooie samenwerking”.


Ellen Hoog
Ellen Hoog is een Nederlandse hockeyster en voormalig hockey international. Ze was van 2004 tot en met 2016 aanvalster in het Nederlands elftal. Hoog werd in januari 2015 uitgeroepen tot World Hockey Player of the Year van 2014. Hockeyen blijft passie nummer 1, maar al snel volgen mode, gezonde voeding en het schrijven van blogs. Ellen is regelmatig te zien in (fashion) shoots en heeft de boeken ‘In perfecte conditie’ en ‘Grenzeloos gezond’ geschreven.


Gomes Noord-Holland B.V.
Gomes Noord-Holland B.V. is dé Mercedes-Benz dealer van Noord-Holland voor sales en aftersales voor personenwagens, bestelwagens en trucks. Gomes heeft 9 vestigingen en is een echt familiebedrijf. Dit zet een stempel op de sfeer en cultuur binnen de organisatie. Nuchter, professioneel en efficiënt zijn typische kenmerken van de werkwijze van het bedrijf. Gomes heeft als doelstelling Customers For Life, of te wel klanten voor het leven.


Partnership
Door deze mooie aflevering gaat de samenwerking tussen Gomes Noord-Holland B.V. en Ellen Hoog officieel van start. Ellen Hoog zal als ambassadeur van Gomes Noord-Holland B.V. aanwezig zijn op verschillende evenementen, maar er zullen ook gezamenlijke acties op touw worden gezet. Meer informatie hierover vindt u op de Facebookpagina van Gomes Noord-Holland B.V.. 

Personenwagens Bestelwagens Trucks Smart