Marcus Executive Car Services breidt wagenpark uit met Mercedes-Maybach S-Klasse

  

Marcus Executive Car Services, de directievervoertak van Marcus Vervoersbedrijven uit Badhoevedorp, heeft recent een Mercedes-Maybach S-Klasse in zijn wagenpark opgenomen. De luxe limousine werd geleverd door Mercedes-Benz dealer Gomes Alkmaar in samenwerking met Mercedes-Benz Financial Services. Marcus Executive Car Services gaat de Mercedes-Maybach S-Klasse inzetten
voor het vervoer van captains of industry en (inter)nationale hoogwaardigheidsbekleders.


Marcus Executive Car Services maakt deel uit van Marcus Vervoersbedrijven, dat al jarenlang vertrouwt op de kwaliteit van Mercedes-Benz. Enkele jaren geleden versterkte het bedrijf zijn wagenpark nog met de aanschaf van tien verlengde S-Klasses voor directievervoer. Daarnaast is Mercedes-Benz in het wagenpark van Marcus vertegenwoordigd met de E-Klasse voor taxidiensten en met de Sprinter, V-Klasse en Vito voor het vipvervoer van groepen.


Kwaliteit, betrouwbaarheid en uitstraling

“Wij vertrouwen voor onze vervoersdiensten nagenoeg uitsluitend op Mercedes-Benz”, aldus Marcus Mathijssen, directeur van Marcus Vervoersbedrijven. “Daarmee verzekeren we ons van kwaliteit, betrouwbaarheid en de uitstraling die past bij ons bedrijf. Bovendien geven ook onze relaties blijk van een voorkeur voor het merk met de ster. Reden te meer voor ons om te kiezen voor de Mercedes-Maybach S-Klasse als nieuw topmodel binnen ons wagenpark, wederom in nauwe samenwerking met Mercedes-Benz Financial Services en Gomes Alkmaar.”


Jarenlange relatie

Mercedes-Benz dealer Gomes Alkmaar is al jarenlang vaste leverancier van Marcus. “De relatie met Marcus gaat ver terug. Wij adviseren het vervoersbedrijf over de nieuwste modellen en tailor made-oplossingen voor de uiteenlopende wensen van de onderneming, om vervolgens in samenwerking met Mercedes-Benz Financial Services maatwerk te leveren in de financiering van de modellen”, aldus Henk Brijde, vestigingsmanager van Gomes Alkmaar.


De samenwerking tussen Marcus Vervoersbedrijven en Mercedes-Benz Financial Services dateert van eind 2009. Gedurende de afgelopen jaren heeft Marcus Vervoersbedrijven meer dan 100 voertuigen bij Mercedes-Benz Financial Services ondergebracht. Momenteel bestaat het wagenpark van Marcus Vervoersbedrijven uit bijna 50 Mercedes-Benz modellen.


Mercedes-Maybach S-Klasse – exclusiviteit gegarandeerd

Met de Mercedes-Maybach S-Klasse biedt Marcus bestaande én nieuwe klanten de overtreffende trap in luxe en comfort. Achterin heeft de luxe limousine twee afzonderlijke executive-stoelen die een onovertroffen comfort bieden, onder meer dankzij de verstelbare rugleuningen. De hoofdsteunen zijn standaard uitgevoerd met extra kussens. Het chauffeurspakket is standaard. Een belangrijk onderdeel daarvan is de ‘chauffeursstand’ van de voorpassagiersstoel, met nog eens 77 mm extra ruimte. De voorstoel kan ook naar voren worden geklapt om de executive-stoel erachter in ligpositie te brengen.

Personenwagens Bestelwagens Trucks Smart