• Personenwagens
  • Bedrijfswagens
  • Trucks
  • smart
  •  

Volledig nieuw service concept voor Gomes Hoorn

De komende maanden zal de vestiging Hoorn, als eerste van Nederland, worden omgebouwd naar het nieuwe service concept van Mercedes-Benz. Wij creëren hier een moderne werkplaats voor personen- en bestelwagens voorzien van de nieuwste apparatuur en technieken. Zo kunnen wij u ook in de toekomst optimaal blijven bedienen. Uiteraard zult u geen hinder ondervinden van deze verbouwing en blijft u ook tijdens de verbouwing van harte welkom voor reparatie en onderhoud aan uw personen- en bestelwagen.


Om te komen tot dit nieuwe service concept, verhuizen wij de verkoopactiviteiten naar onze onlangs verbouwde vestiging in Purmerend. Hier kunt u vanaf 18 juli terecht voor de aanschaf van uw personen- en/of bestelwagen(s).

 Volledig nieuwe Service Lobby                                                                                                                                                                                                                                                                                               

De vertrouwde gezichten van het verkoopteam personenwagens, Rob Evenboer en Maarten Den Hartog, verhuizen mee van onze vestiging Gomes in Hoorn naar onze vestiging in Purmerend aan de Voltastraat 15. Onze verkoopadviseurs Rob van de Meer en Joost de Moel staan tot uw beschikking voor de verkoop bestelwagens. Klik hier om de contactpersonen te bekijken.

Over het vernieuwde service concept zullen wij u in de aankomende periode verder informeren. Heeft u nog vragen over de verbouwing of verhuizing dan kunt u natuurlijk terecht bij uw vertrouwde contactpersoon binnen Gomes of e-mail naar info@gomes.nl.

Wij zien u graag terug op één van deze vestigingen.

Contactpersonen van Purmerend

 


 

Waar bent u naar op zoek?