De S-Klasse CabrioletU rijdt de S-Klasse Cabriolet vanaf € 201.458,- incl. kosten rijklaarmaken.

De S-Klasse Cabriolet combineert stijl en luxe met uiteraard verschillende benzinemotoren. Geniet het hele jaar (behalve als het echt hard regent) van het rijden met de kap open dankzij de open air-comfort met AIRSCARF-hoofdruimteverwarming en het AIRCAP-windscherm. Een echte cabriolet waar je in gezien wil én mag worden. De assistentiesystemen kunnen nu nóg betere analyses dit maakt het rijden nog een stuk veiliger voor alle jezelf en alle andere weggebruikers.


Interesse?
U bent van harte welkom in één van onze showrooms voor een proefrit in de Mercedes-Benz S-Klasse Cabriolet. Daarnaast kunt u ook direct online een brochure/ offerte aanvragen of een proefrit inplannen.


Wij informeren u graag
Perfecte sportieve elegantie.

De oppervlakken van de achterlichten met nieuwe oled-verlichting blijven fascineren. De exclusieve dubbele uitlaatsierstukken zijn fraai verchroomd, terwijl de Mercedes ster op de achterklep geprononceerd op de achterklep is aangebracht. De voorzijde benadrukt op imposante wijze de dynamiek en elegantie van het model. De driedimensionaal vormgegeven diamond grille staat daarbij duidelijk in het middelpunt, geflankeerd door de elegant vormgegeven led-High Performance-koplampen die, met de als optie leverbare Swarovski-kristallen, voor unieke accenten zorgen. De flanken kenmerken zich door het dynamisch silhouet.


Interieur
Zinnenstrelend interieur.

De instrumenten zijn achter fraai, doorlopend glas ondergebracht, de sfeerverlichting beschikt over tien exclusieve kleuren, terwijl het nieuwe stuurwiel met touch control buttons voor duidelijk meer bedieningscomfort zorgt.


Fascinerend handwerk, gedigitaliseerd.

Ongetwijfeld hebt u een zwak voor deze features. Instrumenten die zijn ondergebracht achter doorlopend glas. De nieuwe touch control buttons zorgen voor duidelijk meer bedieningscomfort. Als optie kunnen zelfs afzonderlijke houten sierdelen worden verwarmd. Het gebruik van futuristische displays en zorgvuldig geselecteerde materialen zorgt voor een adembenemend emotioneel effect. Met elke blik en elke handeling in de nieuwe S-Klasse Cabriolet wordt de passie van Mercedes-Benz voor de auto duidelijk. Het kristalheldere display met hoge resolutie in HD-kwaliteit is daarvan een loepzuiver highlight. De sportieve driespaaks stuurwielen, fraai verchroomd, en met uitstekende grip, zijn eveneens nieuw. Dat alles voor een bijzondere en exclusieve rijbeleving in de S-Klasse.

Plan een proefrit

 Waarom Gomes?

  • Officieel Mercedes-Benz dealer voor heel Noord-Holland
  • Al ruim 85 jaar ervaring
  • One-Stop-Shopping
  • Betrouwbare partner voor sales en after sales
  • Vakkundig en gediplomeerd personeel
  • Hoge klantentevredenheid
Personenwagens Bestelwagens Trucks Smart