• Personenwagens
 • Bedrijfswagens
 • Trucks
 • smart

Eenvoudig. Intelligent. En voor u gemaakt.

Mercedes me

Mercedes me is speciaal ontwikkelt voor de nieuwste Mercedes-Benz personenwagens. Met het systeem verbindt u uw voertuig intelligent, zodat u alle belangrijke en handige informatie over uw voertuig kunt uitlezen. Op uw persoonlijke dashboard heeft u individuele informatie over uzelf, maar ook over uw voertuig. Hieronder treft u verschillende onderwerpen die u up-to-date houden op het gebied van mobiliteit, lifestyle en entertainment.

 • Altijd op de hoogte. U ziet bijvoorbeeld direct of de bandenspanning perfect is. Bandenspanning: ok! Brandstofpeil: bijna helemaal vol!
 • Op weg naar nieuwe bestemmingen. Vanaf uw smartphone kunt u de meest uiteenlopende bestemmingen direct naar uw auto sturen.
 • Ontspannen onderweg. Onderweg telefonisch overleggen, terwijl het navigatiesysteem ervoor zorgt dat u comfortabel op weg bent naar de volgende vergadering
 • Dankzij de service van het totaalpakket hoeft u geen enkele onderhoudsbeurt over te slaan en kunt u comfortabel online afspraken hiervoor maken
 • Veel verschillende additionele pakketten en diensten die uw ritten meer comfort en rijgemak bezorgen. Vraag naar deze mogelijkheden bij onze productexperts
Vraag direct aanAanmelden


Mercedes me Adapter

Maak uw huidige Mercedes youngtimer intelligent.
De Mercedes me Adapter is voor een groot aantal voertuigen van Mercedes-Benz vanaf modeljaar 2002 - 2016 beschikbaar. Met de adapter kunt u rijstatistieken, onderhoudsmanagement, overzichten van gereden trajecten en locatiegegevens.

Ontdek de adapter


"Ik kan mijn tijd wel beter besteden dan stilstaan in een file."

Optimaal op uw bestemming aankomen met Mercedes me.

Ongeacht of u in het spitsuur onderweg bent of op reis, met Mercedes me bevindt u zich altijd op de ideale route op weg naar uw bestemming.

Voordat u aan de rit begint, weet u al dat u op tijd aankomt en dat onderweg files en wegwerkzaamheden worden omzeild. Wanneer u op uw bestemming bent aangekomen, gaat er ook geen tijd meer verloren met het zoeken naar beschikbare parkeerplaatsen. En wanneer u even niet over uw eigen Mercedes-Benz kunt beschikken, hebt u met Mercedes me altijd optimale mobiliteitsalternatieven bij de hand. Een uitgebreide beschrijving van de services kunt u vinden in het login-gedeelte van Mercedes me.

'Snel, flexibel en betrouwbaar'

Met ondersteuning als het er op aan komt.

Om ervoor te zorgen dat u rustig op weg kunt, geeft uw Mercedes-Benz vroegtijdig informatie over uit te voeren onderhoudswerkzaamheden door aan uw Mercedes-Benz dealer. Zodat u zich kunt blijven concentreren op de zaken die werkelijk van belang zijn.

Mocht er onderweg toch iets gebeuren, dan neemt uw auto direct contact op met onze noodoproepcentrale. Daarbij wordt de positie van uw auto doorgegeven, het aantal inzittenden en verdere informatie over de toestand van uw auto. Indien nodig worden de betreffende gegevens doorgegeven aan een openbare Europese noodoproepcentrale, zodat er snel maatregelen kunnen worden genomen. Een uitgebreide beschrijving van de services kunt u vinden in het login-gedeelte van Mercedes me. 

Onze nieuwe Mercedes me apps zijn live!

De nieuwe Mercedes me apps

De apps zijn overzichtelijker, sneller en bieden meer mogelijkheden. Deze apps zijn innovatief en bieden met de tijd steeds meer functionaliteiten.

Ga nu naar de Apple of Google Play Store om de drie nieuwste apps te downloaden! Ze zijn de vinden onder:

 1.  Mercedes me 2020
 2.  Mercedes me store
 3.  Mercedes me service
Log in met uw huidige Mercedes me gegevens, en alle drie de apps werken per direct.

Deze drie nieuwe apps vervangen de huidige Mercedes me app. De huidige app is bruikbaar tot 15 juli 2020.

 

Waar bent u naar op zoek?