De Mercedes-Benz SLC

U rijdt de Mercedes-Benz SLC € 46.840,- incl. kosten rijklaarmaken

De SLC heeft de kenmerkende roadsteruitstraling met de lange motorkap. Van buiten, maar zeker ook van binnen door o.a. het sportstuur en de sportstoelen. De kap kan open in minder dan 20 seconden, zodat u makkelijk en snel van het cabriogevoel kunt genieten. Ook met de kap dicht is het aangenaam, want met een druk op de knop verandert de doorlaatbaarheid van licht en energie in het glazen dak.


Interesse?
U bent van harte welkom in één van onze showrooms voor een proefrit in de Mercedes-Benz SLC. Daarnaast kunt u ook direct online een brochure/ offerte aanvragen of een proefrit inplannen.


Vraag meer informatie aan 

Elke open rit is een hoogtepunt.
Elk detail van de SLC Roadster is gericht op adembenemend intensieve rijervaringen. Dankzij de vele highlights van de uitrusting, kan daar in alle jaargetijden van worden genoten. Ook bij minder gunstige weersomstandigheden.


Open rijgenot.
De SLC staat voor emotioneel en sportief rijgenot onder een open hemel. Zie, voel, proef, hoor en ruik pure vrijheid. Ervaar meer over de sportieve roadster van Mercedes-Benz.


Wij adviseren u graag


Open voor enthousiasme.

Een rijervaring in een roadster pur sang met het comfort van een Mercedes-Benz voor dagelijks gebruik. Dat kan alleen de SLC in deze klasse bieden.


Zodra de zon tevoorschijn komt, is het dak in minder dan twintig seconden met een enkele druk op de knop naar beneden. Daarbij kan de bagageruimtescheiding automatisch sluiten, voor nóg meer comfort en genot zonder onderbreking.

Ontdek de innovatieve roadstertechnologieën van de SLC.


Heel dicht bij de hemel.

Het als optie leverbare panoramadak vormt de fraaiste verbinding tussen de open hemel en het wegdek. Met vrij zicht naar boven – voor een open air-gevoel, zelfs als het dak is gesloten. Als optie ook leverbaar met MAGIC SKY CONTROL, waarbij met één druk op de knop het getinte glas transparant wordt. En het interieur veel groter aanvoelt. In de donkergetinte toestand wordt het interieur aanzienlijk minder warm als de zon fel schijnt.


Plan een proefrit in


Waarom Gomes?

  • Officieel Mercedes-Benz dealer voor heel Noord-Holland
  • Al ruim 85 jaar ervaring
  • One-Stop-Shopping
  • Betrouwbare partner voor sales en after sales
  • Vakkundig en gediplomeerd personeel
  • Hoge klantentevredenheid
Personenwagens Bestelwagens Trucks Smart