• Personenwagens
  • Bedrijfswagens
  • Trucks
  • smart

smart

De fortwo

  •  

De fortwo

 

U rijdt de smart fortwo vanaf € 23.995,- inclusief rijklaarmaakkosten.

Intelligentie en veel plezier: Dat is elektromobiliteit met de nieuwe smart EQ fortwo. Met alle voordelen die een smart zo uniek en veilig maken, met de modernste connected car-technologieën en volledige toegang tot onze innovatieve services – en natuurlijk met dat beetje extra rijplezier dat alleen elektrische auto's bieden. 100% elektrisch. 100% gemaakt voor de stad. En zonder tijdverlies, want je hebt nog geen 40 minuten nodig om de batterij op te laden tot 80%.

Druk verkeer vraagt om flexibele oplossingen. Een smart EQ is dankzij het compacte formaat en kleine draaicirkel enorm wendbaar. Smalle straten en kleine parkeerplaatsen zijn daardoor geen enkel probleem. Maar een smart EQ helpt je ook op andere manieren. De zijwindassistent beschermt je bij plotse windvlagen. Daarnaast helpt de actieve remassistent botsingen voorkomen. Moest er onverhoopt toch iets gebeuren, zorgt de tridion veiligheidskooi voor betrouwbare bescherming. Daar kan je op rekenen.

Plan een proefrit inVraag informatie aanBekijk onze voorraad* De aangegeven laadtijden hebben betrekking op het elektrisch laden van 10% naar 80% met de 22 kW snellader. Laadtijd afhankelijk van de lokale stroominfrastructuur en de ingestelde laadstroom op de laadkabel dus controleer uw elektriciteitsvoorziening om het maximale vermogen van 22 kW te (kunnen) benutten. Indien bijv. slechts aangesloten met 11 kW, doet u langer over het laden (± 1,5u). smart is niet verantwoordelijk voor de kwaliteit van uw stroomvoorziening.

Even knap vanbuiten als vanbinnen.

De smart modellen zien er beter uit dan ooit. In de Comfort+ versie sieren LED lampen de voor- en achterkant en zorgen ook bij slecht weer voor optimaal zicht. Een expressieve grille voegt extra pit toe aan het iconische design. En op je wagen valt vanaf nu simpelweg 'smart' te lezen. Kort, maar ongelofelijk krachtig.

 Volledig elektrisch

 Engineered by Mercedes-Benz.

  smart connect

  Zeer korte draaicirkel

Groener dan ooit.

100% elektrisch, 100% emissievrij, 100% de juiste keuze om het stadsverkeer te trotseren: dat is smart EQ. De ideale stadswagen is nu uitgerust met een innovatieve elektromotor. Die brengt je veilig van A naar B. En dat zonder schadelijke uitlaatgassen uit te stoten. Over lage emissiezones en je impact op de luchtkwaliteit hoef je je dus geen zorgen te maken. Vandaag én de komende jaren ben je gegarandeerd milieubewust onderweg. 

Opladen waar en wanneer je wil.
Een smart EQ hoeft nooit stil te staan. Thuis kan je hem makkelijk opladen met een stopcontact of wallbox. Ben je onderweg? Dan kan je rekenen op het uitgebreid netwerk van publieke oplaadpunten. Via je smart 'EQ control'-app kan je op elk moment je oplaadstatus raadplegen.

Bent u klaar voor de smart fortwo?

Wij adviseren u graag over de vele mogelijkheden van dit model. U bent van harte welkom op één van onze vestigingen voor een proefrit.


Zoek in onze voorraad

 
 

Waar bent u naar op zoek?