Contact: 072-5670400

Werken bij het leukste bedrijf van Nederland?

Een gezond bedrijf is continu in beweging, daarom zijn wij ook continu op zoek naar personeel dat samen met ons wilt groeien naar de toekomst. Wil jij bij een professioneel maar informeel familiebedrijf werken? Klik dan op één van onderstaande vacatures of vul een open sollicitatie in.

 

 

Openstaande vacatures

Alkmaar

- Eerste Bedrijfsautotechnicus Bestelwagens

Beverwijk

- Eerste Autotechnicus Personenwagens

Schiphol

Eerste/ tweede Bedrijfswagentechnicus Bussen

Meerdere vestigingen

- Eerste/ tweede Bedrijfsautotechnicus Trucks


Opleidingen

 


1e Bedrijfswagentechnicus Bussen   

Werken in de After Sales is jouw passie. Een echte Technicus, dat ben jij! Het sleutelen zit in je bloed en samen met het team van collega’s ga je voor volle klanttevredenheid. Je bezit de eigenschap om efficiency en kwaliteitsbewaking goed samen te laten gaan. Voor jou zit de uitdaging altijd in het vinden van de juiste oplossing voor onze klanten. Met zorg en perfectie repareer en onderhoud je de bussen van onze klanten. Wij zoeken iemand van jouw kaliber, die onze klanten op nummer 1 zet. Daarbij hoort dat je in deze functie onregelmatige diensten, zoals nachten en weekenden draait. Zie jij jezelf al bij ons in de werkplaats staan? Interesse?


Lees verder en solliciteer direct


Over Gomes Noord-Holland B.V.

Gomes Noord-Holland B.V. is een familiebedrijf. Anno 2016 bestaan wij uit 9 vestigingen in Noord-Holland met een 100% dekking boven het Noordzee kanaal en het Mercedes-Benz truckdealerschap van groot Amsterdam. Gomes is officieel Mercedes-Benz personenwagen-, bestelwagen- en truckdealer. Daarnaast zijn wij ook officieel dealer van Fuso, smart, OMNIplus en Unimog. In 2012 hebben wij Truck en Trailer Groep Nederland (TTGN) mede opgericht en sedert 2015 nemen wij deel in Truck Service Simons B.V.

 

‘Passie voor mobiliteit’ is onze missionstatement. Gomes wil zich onderscheiden door de beste te zijn voor haar relaties en zorg te dragen voor de totale vervoers- en mobiliteitsbehoefte van de klant met de ‘one-stop-shopping’ formule. Wij streven naar een hoge mate van klanttevredenheid met hoogwaardige producten en diensten. Gomes is ISO gecertificeerd voor Kwaliteit, Arbo en Milieu.

 

Wij zijn Gomes!