Contact: 072-5670400

1e Bedrijfswagenautotechnicus Bussen vestiging Schiphol

                                                                                                 

Gomes Noord-Holland B.V. is een familiebedrijf. Anno 2016 bestaan wij uit 8 vestigingen in Noord-Holland met een 100% dekking boven het Noordzee kanaal en het Mercedes-Benz truckdealerschap van groot Amsterdam. Gomes is officieel Mercedes-Benz personenwagen-, bestelwagen- en truckdealer. Daarnaast zijn wij ook officieel dealer van Fuso, smart, OMNIplus en Unimog. In 2012 hebben wij Truck en Trailer Groep Nederland (TTGN) mede opgericht en sedert 2015 nemen wij deel in Truck Service Simons B.V.
‘Passie voor mobiliteit’ is onze missionstatement. Gomes wil zich onderscheiden door de beste te zijn voor haar relaties en zorg te dragen voor de totale vervoers- en mobiliteitsbehoefte van de klant met de ‘one-stop-shopping’ formule. Wij streven naar een hoge mate van klanttevredenheid met hoogwaardige producten en diensten. Gomes is ISO gecertificeerd voor Kwaliteit, Arbo en Milieu. Voor ons complete bedrijfsprofiel verwijzen wij graag door naar onze website: www.gomes.nl.

 

Functieomschrijving

Werken in de After Sales is jouw passie. Met zorg en perfectie repareer en onderhoud je verschillende bedrijfswagens. Een echte Technicus, dat ben jij! Het sleutelen zit in je bloed en samen met het team van collega’s ga je voor volle klanttevredenheid. Je bezit de eigenschap om efficiency en kwaliteitsbewaking goed samen te laten gaan. Voor jou zit de uitdaging altijd in het vinden van de juiste oplossing voor onze klanten. Wij zoeken iemand van jouw kaliber, die onze klanten op nummer 1 zet en samen met collega’s het Mercedes-Benz gevoel wil uitstralen. Zie jij jezelf al bij ons in de werkplaats staan?


Functie-eisen

Kennis en ervaring:
• (bij voorkeur) een afgeronde opleiding tot 1e /2e Bedrijfsautotechnicus
• meerdere jaren werkervaring in een zelfde functie
• ervaring met Mercedes Benz is een pré
• APK 2 in bezit

 

 Persoonlijkheid:
• sterke persoonlijke drive
• oplossend vermogen
• klantgericht
• accuraat
• flexibele werkhouding
• communicatief vaardig
• teamspeler

 

Arbeidsvoorwaarden
Een uitdagende en fulltime functie. Gomes biedt goede arbeidsvoorwaarden met daarnaast een marktconform salaris. Binnen ons bedrijf heerst een prettige, informele sfeer. Onze medewerkers worden systematisch geschoold bij Mercedes-Benz Global Training Nederland.


Locatie werkzaamheden
Schiphol


Plaatsingsdatum

15-02-2017

 

Aanvullende informatie:
Gomes Noord-Holland B.V.
Contactpersoon: Mevr. S. Zeelenberg
Tel: 072-5670436

 

Sollicitaties naar:
Email: pz@gomes.nl
Website: www.gomes.nl/vacatures

  

 
 
 
 
 
 
 
 

 
Bytes: 0/0
Tijd: 00:00:00