De nieuwe eVito


De eVito is vooral geschikt voor transport in stedelijke gebieden, maar voldoet door zijn actieradius en laadcapaciteit ook aan de eisen van bijvoorbeeld servicemonteurs. De eVito heeft een 41,4 kWh-batterij, waarmee hij een actieradius heeft van 150km (WLTP). Daarna is de eVito in slechts zes uur weer op te laden.U rijdt de Mercedes-Benz eVito vanaf € 41.990,- of € 875,- per maand. Zijn elektrische aandrijflijn heeft een vermogen van 84 kW en 300 Nm koppel. De topsnelheid van de eVito kan worden afgestemd op zijn gebruik. Als hij vooral in de stad rondrijdt, is een topsnelheid van 80 km/u voldoende. Dat bespaart energie en maximaliseert de actieradius. Wordt de eVito over langere afstanden ingezet, dan is een topsnelheid van 120 km/u mogelijk.


Vraag naar de mogelijkhedenDe middelgrote bestelwagen is er in twee lengtes. Het basismodel is 5.140 mm lang, heeft een maximale laadcapaciteit van 1.073 kg en is dus vergelijkbaar met de Vito met verbrandingsmotor. Daarbij is er ook een extra lange versie. Die meet 5.370 mm, heeft een laadcapaciteit van 1.048 kg en een maximaal toegestaan gewicht van 3.200 kg. Het batterijpakket van de eVito bevindt zich onder de vloer, waar het geen invloed heeft op de 6,0 tot 6,6 m3 grote laadruimte.


ContactInteresse?

Klik op onderstaande buttons om direct een brochure of offerte aan te vragen.
Offerte aanvragenBrochure aanvragenEen afspraak maken

Neemt veel last van uw schouders.
Met de eVito beschikt u over genoeg ruimte om alles mee te nemen. Door de elektrische aandrijving ontstaat er in de bagageruimte ook geen enkele beperking. Met een maximaal nuttig laadvermogen van 1015 kg en met 3 m laadruimlengte neemt de auto van 3200 kg zeer veel lading mee. Maar dat is nog niet alles: met twee carrosserielengten, een flexibel beveiligingssysteem en praktische optionele scheidingswanden kan deze volledig op uw wensen worden afgestemd, ongeacht uw vervoerstaken.


    Personenwagens Bestelwagens Trucks Smart