Originele onderdelen


Gemaakt voor uw auto; originele onderdelen met bewezen kwaliteit, veiligheid en betrouwbaarheid. Een lange levensduur van de originele onderdelen betekent een uitstekende prijs-prestatieverhouding. Dat geldt in alle opzichten voor een Mercedes-Benz. Mercedes-Benz originele onderdelen zijn dankzij precies gedefinieerde specificaties en uitgebreide controleprocedures technisch altijd helemaal up-to-date. Als u dat wenst, zorgen we ook meteen voor de professionele montage van de onderdelen.


Stel een vraag


Zodat uw Mercedes-Benz een Mercedes-Benz blijft.

  • Uitmuntende kwaliteit, bewezen veiligheid en betrouwbaarheid.
  • Speciaal ontwikkeld voor uw model. 
  • Perfecte keuze met betrekking tot rijeigenschappen en comfort.
  • Een lange levensduur en uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. 


 

Originele onderdelen 

Zodat uw Mercedes-Benz een Mercedes-Benz blijft.

Een deskundige reparatie bij een ongeval is belangrijk. Het gebruik van originele onderdelen van Mercedes-Benz bij de repartie, zorgt dat uw auto weer net zo origineel en vooral net zo veilig is als voorheen.


Vraag meer informatie aan


Ruitenwissers


Direct bestellen

Accu's


Direct bestellen

Oliefilters


Direct bestellen

Interieurfilters


Direct bestellen

Remschijven


Direct bestellen

Ruiten


Direct bestellen

Koplampen


Direct bestellen

Luchtfilters


Direct bestellen

Exterieuronderdelen


Direct bestellen


Originele motorolie


Wie weet het best welke olie perfect is voor onze auto’s? Onze wetenschappers en ingenieurs, die met hun vernieuwingskracht, knowhow en jarenlange ervaring ook onze motoren hebben gebouwd. Zij hebben het speciale smeermiddel voor uw voertuig ontwikkeld: de Mercedes-Benz originele motorolie.


Stel een vraag


 

Meer prestaties door minder wrijving

De belangrijkste taak van deze olie is de mechanische wrijving verminderen. Onze motorolie is optimaal ingesteld op mechanische en thermische belastingen. De zorgvuldig geselecteerde bestanddelen en additieven beantwoorden aan de bijzondere kwaliteitsvereisten voor een Mercedes-Benz motor en zijn een garantie voor een laag verbruik en uitstekende prestaties.


Veilig in iedere situatie. Bij iedere temperatuur.

30 graden onder nul, 260 graden boven nul, 100 procent betrouwbaar. Bij thermische belasting, zowel hitte als vrieskou, mogen geen verliezen door verdamping optreden, moeten de vloei- en smeereigenschappen behouden blijven en moet de olie betrouwbaar smeren en alle andere taken uitvoeren waarvoor ze werd ontwikkeld.


Maximale uithouding

Ververs de olie. Zodat u ze minder moet verversen. Met de originele motorolie van Mercedes-Benz kiest u niet alleen het perfect op uw auto afgestemde smeermiddel, maar ook een smeermiddel dat bijzonder lang meegaat. Met regelmatige verversing weet u zeker dat uw motor continu op hoog niveau werkt en blijft functioneren.


Minder verbruik. Minder emissies. Meer vermogen.

Door de bijzondere kwaliteit van originele motorolie van Mercedes-Benz bent u duidelijk in het voordeel als het om zuinig rijden gaat. Ze vermindert de wrijving, bevat uiterst efficiënte additieven die haar goede werking verlengen, en laat uw motor op continu hoog niveau presteren. In diverse rijomstandigheden kunt u de mogelijkheden van uw motor ten volle benutten en verbruikt u tegelijkertijd minder brandstof. Daarom is ze ook voordelig voor het milieu: in combinatie met onze moderne systemen voor nabehandeling van de uitlaatgassen wordt de uitstoot van milieugifstoffen verminderd.


 

Originele onderhoudsproducten
_____________

Mercedes-Benz Originele Onderhoudsproducten.

Het leven zit vol verrassingen. Een paaltje, steenslag, grote stukken bagage, guur weer of een ander voertuig kunnen vervelende sporen op uw Mercedes-Benz achterlaten: van een klein schrammetje tot grote schade bij een ongeval. Daarom is er een uitgebreid concept voor het verwijderen van de meest uiteenlopende materiaalschade - Mercedes-Benz RepairTM.


Stel een vraag


Mercedes-Benz RepairTM

De veiligheid en de visuele kwaliteit van uw Mercedes-Benz, zowel aan de buitenkant als aan de binnenkant, worden door onze ervaren medewerkers tot in detail hersteld. Wij bieden u een compleet aanbod: Mercedes-Benz reparaties bij ongeval, Mercedes-Benz SmallRepair voor esthetische reparaties en de diensten en producten van Mercedes-Benz onderhoud. 


Onderhoud exterieur


Bestel een product

Lakonderhoud 


Bestel een product

Interieurverzorging 


Bestel een product

Onderhoud voor de winter 


Bestel een productPersonenwagens Bestelwagens Trucks Smart