Wie zijn wij?


Gomes Noord-Holland is officieel Mercedes-Benz, smart en Fuso dealer voor personenwagens, bestelwagens en trucks met een verzorgingsgebied van Texel tot en met Hillegom en van Zandvoort tot en met Vinkeveen. Wij zijn dé partner voor al uw mobiliteitsvragen voor sales en aftersales met een totaaloplossingen voor zowel de particuliere als zakelijke klant.


Gomes Noord-Holland is een prachtig professioneel, maar ook informeel familiebedrijf waarbij tevreden klanten op nummer één staan. Alle medewerkers hebben één doel, één passie. Namelijk de beste keuze zijn voor iedereen die van plek A naar plek B wil rijden.


Ons doel? Customers For Life!


Waarom kiest u voor Gomes?


 • Officieel Mercedes-Benz dealer voor heel Noord-Holland

 • Al ruim 85 jaar ervaring

 • One-Stop-Shopping • Betrouwbare partner voor sales en aftersales
 • Vakkundig en gediplomeerd personeel
 • Hoge klantentevredenheid

Wij helpen u graag verder

Ons directieteam


Peter Gomes

Algemeen Directeur

Marcel Wever

Financieel Directeur


Marco Reijnders

Directeur Cars & Vans
                 

Flip J.A. Janssen

Directeur Trucks


Gomes contact centrum

Heeft u vragen? Geen probleem. Wij kunnen u op verschillende manier uw vragen beantwoorden. Bijvoorbeeld via telefoon of via WhatsApp.

Lees meer

Vestigingen van Gomes

Alle informatie over de vestigingen van Gomes. Van telefoonnummers tot contactpersonen. Plan hier ook uw route naar één van onze vestigingen.

Lees meer

Vacatures

Bekijk onze vacatures hier!

Lees meer

Klantensite

Deze persoonlijke site is bedoeld om u, als onze relatie, volledig op de hoogte te houden van nuttige en praktische zaken rondom uw eigen auto.

Lees meer

Klantensite Biemond & van Wijk Klanten

Deze persoonlijke site is bedoeld om u, als onze relatie, volledig op de hoogte te houden van nuttige en praktische zaken rondom uw eigen auto.

Lees meer

Klantenvertellen

Uiteraard streven wij, elke keer weer, naar een uitstekende service voor elke klant. Wij horen graag uw ervaring met Gomes.

Lees meer

Het nieuws bij Gomes

Graag informeren wij u over alle nieuwtjes bij Gomes. Op deze pagina's treft u alle recente gebeurtenissen waar wij als bedrijf trots op zijn...

Lees meer

Uw privacy

Bij Gomes Noord-Holland B.V. beslist u zelf over uw privacy.

Lees meer

Financiële zaken

U kunt uw financiële zaken bij Gomes Noord-Holland en Biemond & van Wijk gemakkelijk regelen.

Lees meer

De geschiedenis van Gomes

Gomes bestaat inmiddels al 83 jaar. Begonnen als transport onderneming en inmiddels officieel Mercedes-Benz, smart en Fuso dealer in..

Lees meer

Je spreekbeurt over Mercedes

Ben jij auto gek? En wil je graag je spreekbeurt over Mercedes-Benz houden? Hier kun je alle informatie vinden die je nodig hebt om je..

Lees meer

Algemene voorwaarden van Gomes

Bekijk hier onze algemene voorwaarden

Lees meer


Divisies


Mercedes-Benz, smart, Fuso, Unimog en OMNIplus


Gomes is officieel Mercedes-Benz personenwagen-, bestelwagen- en truckdealer (GomesTrucks) voor sales en aftersales. Op dit moment hebben wij 12 vestigingen in Noord-Holland. Hier hebben wij vestigingen van Texel tot en met Hillegom en van Zandvoort tot en met Vinkeveen.

Waarom kiest u voor een Mercedes-Benz:

 • Sportiviteit
 • Design
 • Veiligheid
 • ComfortGomesTrucks


Hét label van Gomes als het gaat om truck dedicatie. GomesTrucks deelt de gemeenschappelijke visie en missie van Gomes, namelijk Customers for life. Wij bieden hiermee een totaaloplossing en zijn eveneens dé truckdealer van Nederland die streeft naar een zo laag mogelijke kilometerkostprijs.


– De Perfecte Combinatie.
Dat is de combinatie van Gomes-medewerker en klant, sales en aftersales, maar ook van truck en oplegger, verhuur en verkoop van gebruikte trucks. Het heeft dus een dubbele betekenis die vrij ingevuld kan worden.


Truck & Trailer Groep Nederland B.V.


In 2012 heeft Gomes, Truck en Trailer Groep Gomes (TTGG) opgericht. Truck & Trailer Groep Gomes is een totaalleverancier van trailers van de merken LeciTrailer, Kögel en RojoTrailer. Deze mix is zorgvuldig gekozen zodat wij kunnen inspelen op alle transportbehoeften van onze relaties. TTGG is de partner voor wagenparkbeheer, reparatie en onderhoud, Europese pechservice én advies in leasing en financiering. Daarnaast zijn wij met Truck & Trailer Groep Gomes Parts dé leverancier van Truck & Trailer onderdelen en accessoires.


Truck Service Simons


Sinds 2015 neemt Gomes deel in het bedrijf Truck Service Simons B.V. (TSS) in het Limburgse Echt. Truck Service Simons B.V. is een Universeel en dynamisch bedrijf, gespecialiseerd in het uitvoeren van onderhoud en reparaties aan alle bedrijfsvoertuigen. TSS is daarnaast sinds medio 2017 officieel Mercedes-Benz Aftersales dealer. TSS is per september 2017 geheel klaar voor de toekomst met een geheel nieuwe en zeer innovatieve vestiging aan de A2/ A73.                                                                                           Keurmerken en certificaten

Gomes werkt op verschillende niveaus volgens verschillende hoge kwaliteitseisen. Wij worden hier op gezette tijden d.m.v. verschillende audits op gecontroleerd. Officieel zijn wij in het bezit van de volgende certificaten en keurmerken:

 • Officieel Mercedes-Benz, smart en Fuso Trucks dealer
 • Mercedes-Benz VanPro Center
 • Mercedes-Benz PartsPro
 • BOVAG dealer
 • Erkend duurzaam
 • ISO 9001:2015 - Kwaliteit
 • ISO 14001:2015 - Milieu
 • OSHAS 18001:2007 - ARBOGomes Noord-Holland B.V. - KVK: 35024938 Alkmaar - IBAN: NL82INGB0681915722 - BTW: NL8031.03.906.B.01

Personenwagens Bestelwagens Trucks Smart