Wie zijn wij?


Wij zijn Gomes, een prachtig familiebedrijf! Professioneel, maar ook informeel. Nuchter, maar ook heel enthousiast en gedreven. Allemaal hebben wij één doel, één passie. Namelijk de beste keuze zijn voor iedereen die van plek A naar plek B wil rijden.

Ons doel? Customers for life…


Oftewel klanten voor het leven. Gomes wil zich onderscheiden door haar klanten tot in lengte van jaren aan zich te binden. Dit doen wij door op een persoonlijke en betrokken wijze hoogwaardige producten en diensten te leveren ten behoeve van mobiliteit en exclusiviteit, met als resultaat een grote mate van klanttevredenheid. Gomes is daarnaast gecertificeerd voor Kwaliteit, Arbo en Milieu.Waarom kiest u voor Gomes?

 • Officieel Mercedes-Benz dealer voor heel Noord-Holland

 • Al ruim 85 jaar ervaring

 • One-Stop-Shopping

 • Betrouwbare partner voor Sales en After Sales

 • Vakkundig en gediplomeerd personeel

 • Hoge klantentevredenheidToekomst & Visie

De visie van onze directie, bestaande uit Peter Gomes (Algemeen Directeur), Flip Janssen (Directeur Trucks), Marco Reijnders (Directeur Personen- en Bestelwagens) en Marcel Wever (Financieel Directeur) is gericht op uitbreiding van de dienstverlening. Deze doelstelling is een gevolg van de missie van de onderneming: te laten zien dat Gomes de beste keuze is in het invullen van de totale vervoers- en mobiliteitsbehoefte van haar relaties. Hiervoor heeft Gomes een totaalconcept ontwikkeld, one-stop-shopping, waardoor klanten voor al hun mobiliteit vraagstukken op één adres terecht kunnen.


Divisies

Mercedes-Benz, smart, Fuso, Unimog en OMNIplus

Gomes is officieel Mercedes-Benz personenwagen-, bestelwagen- en truckdealer (GomesTrucks) voor sales en aftersales. Op dit moment hebben wij 8 vestigingen in Noord-Holland. Hier hebben wij een 100% dekking boven het Noordzeekanaal en voor het Mercedes-Benz truckdealerschap inclusief groot Amsterdam.

Waarom kiest u voor een Mercedes-Benz:

 • Sportiviteit
 • Design
 • Veiligheid
 • Comfort

GomesTrucks

Hét label van Gomes als het gaat om truck dedicatie. GomesTrucks deelt de gemeenschappelijke visie en missie van Gomes, namelijk Customers for life. Wij bieden hiermee een totaaloplossing en zijn eveneens dé truckdealer van Nederland die streeft naar een zo laag mogelijke kilometerkostprijs.


– De Perfecte Combinatie.
Dat is de combinatie van Gomes-medewerker en klant, sales en aftersales, maar ook van truck en oplegger, verhuur en verkoop van gebruikte trucks. Het heeft dus een dubbele betekenis die vrij ingevuld kan worden.


Truck & Trailer Groep Nederland B.V.

In 2012 heeft Gomes, Truck en Trailer Groep Nederland B.V. (TTGN) mede opgericht. Truck & Trailer Groep Nederland B.V. is een totaalleverancier van trailers van de merken Kögel, VéDéCar, Fruehauf, Rojo en Talson. Deze mix is zorgvuldig gekozen zodat wij kunnen inspelen op alle transportbehoeften van onze relaties. TTGN is de partner voor wagenparkbeheer, reparatie en onderhoud, Europese pechservice én advies in leasing en financiering. Daarnaast zijn wij met Truck en Trailer Groep Beverwijk B.V. dé leverancier van Truck & Trailer Parts.


Truck Service Simons

Sinds 2015 neemt Gomes deel in het bedrijf Truck Service Simons B.V. (TSS) in het Limburgse Echt. Truck Service Simons B.V. is een Universeel en dynamisch bedrijf, gespecialiseerd in het uitvoeren van onderhoud en reparaties aan alle bedrijfsvoertuigen. TSS is daarnaast sinds medio 2017 officieel Mercedes-Benz Aftersales dealer. TSS is per september 2017 geheel klaar voor de toekomst met een geheel nieuwe en zeer innovatieve vestiging aan de A2/ A73.                                                                                                                            Keurmerken en certificaten

Gomes werkt op verschillende niveaus volgens verschillende hoge kwaliteitseisen. Wij worden hier op gezette tijden d.m.v. verschillende audits op gecontroleerd. Officieel zijn wij in het bezit van de volgende certificaten en keurmerken:

 • Officieel Mercedes-Benz, smart en Fuso Trucks dealer
 • VanPro Center
 • BOVAG dealer
 • Erkend duurzaam
 • ISO 9001:2015 - Kwaliteit
 • ISO 14001:2015 - Milieu
 • OSHAS 18001:2007 - ARBOGomes Noord-Holland B.V. - KVK: 35024938 Alkmaar - IBAN: NL82INGB0681915722 - BTW: NL8031.03.906.B.01

Personenwagens Bestelwagens Trucks Smart