De Mercedes-Benz A-Klasse    

 

Compact, dynamisch en ook sportief. De nieuwe A-Klasse is volwassener en comfortabeler dan ooit. Het model verlegt de grenzen qua moderne luxe in de compacte klasse en het beschikt over een revolutionair interieurdesign.


Vernieuwing betekent ook hogere eisen aan de connectiviteit. Het meest uitgebreide infotainmentsysteem van Mercedes-Benz, genaamd MBUX, debuteert dan ook in de A-Klasse. Het biedt meer mogelijkheden dan voorheen en kan beter omgaan met spraakherkenning. Hey Mercedes! Spraak commando’s zoals ‘’Het is warm”, ‘’Zoek Gomes’’ of ‘’ik zoek een lekkere pizzaria’’ zijn geen probleem voor dit veelzijdige systeem.


Bent u nieuwsgierig geworden? Maak dan nu vrijblijvend kennis met de nieuwe A-Klasse bij Gomes. Plan direct een proefrit in op één van onze vestigingen in Alkmaar, Beverwijk, Hoorn, Purmerend of Zaandam.


U rijdt de nieuwe A-Klasse vanaf € 30.687,00,- of vanaf € 439,- per maand i.c.m. private lease inclusief rijklaarmaakkosten.


Kies uit verschillende motor varianten: A 160, A 180, A 200 of A 250. Leverbaar in benzine- en dieselmotoren, handgeschakeld of automaat. Interesse in een Mercedes-AMG A-Klasse, vraag naar de mogelijkheden!


Direct rijden in een A-Klasse? Bekijk onze voorraad nieuwe of gebruikte voertuigen.

Kies!

Deze revolutionaire, compact car is vanaf nu te bestellen als A 160, A 180 d, A 200 en A 250. Om de komst van de A-Klasse te vieren zijn de A 180 d en A 200 tijdelijk te bestellen als rijk uitgeruste Launch Edition met een klantvoordeel van € 2.178,-. De A-Klasse is leverbaar met een vanaf prijs inclusief kosten rijklaar maken van € 30.695,- voor de A 160 met 80 kW (109 pk). 

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                            

____________________

Wij willen jouw auto!

Benieuwd naar de huidige waarde van jouw auto? Je kunt nu direct online de waarde van je voertuig berekenen.                                                                                   

+ Privélease vanaf € 439,- per maand

Het nieuwe rijden! Het gemak van instappen en nergens meer over na te hoeven denken. Dit kan allemaal zonder grote investering en alleen maar te hoeven tanken als uw tank leeg raakt. Kies dan voor private lease bij Gomes. Bekijk direct onze voorwaarden en plan online een proefrit in.MBUX

Mercedes-Benz User Experience.

Het nieuwe, intuïtieve MBUX-multimediasysteem is maar voor één persoon op de hele wereld gemaakt: uzelf. Daarom kan elk detail volledig op uw wensen, rijstijl en behoeften worden afgestemd. Met slechts één enkele beweging op het touchpad, met de toetsen op het stuurwiel of wellicht op het nieuwe touchscreen.


Er is meer dan genoeg gespreksstof.

Dankzij het als optie leverbare, volledig nieuwe spraakgestuurde bedieningssysteem LINGUATRONIC verstaat de nieuwe A-Klasse u woord voor woord. Wat hierbij echter nog veel belangrijker is, is dat u daarvoor niet langer allerlei opdrachten hoeft te leren. Ook geeft de nieuwe A-Klasse u antwoord. Wilt u sms-berichten laten voorlezen, dicteren of verzenden? Geen enkel probleem. De nieuwe A-Klasse geeft u informatie over het weer op uw bestemming, wisselt radiozenders en zorgt ervoor dat u op de snelste manier thuiskomt. Daarvoor hebt u maar twee woorden nodig: "Hey Mercedes". De nieuwe A-Klasse is dan een en al oor.


Alleen leverbaar als pakketonderdeel in combinatie met de uitrustingen voor uitgebreide functies van MBUX en het touchpad.


_________________

Mercedes-AMG A 35 4MATICEmotioneel, soepel en digitaal: met de A 35 4MATIC (brandstofverbruik gecombineerd 7,4-7,3 l/100 km, CO2-emissie gecombineerd 169-167 g/km) presenteert Mercedes-AMG een volledig nieuw instapmodel in de wereld van Driving Performance. Het model is gebaseerd op het nieuwe Mercedes-Benz voorwielaandrijvingsplatform en wordt aangedreven door een nieuw ontwikkelde 2,0 liter viercilinder turbomotor met een vermogen van 225 kW/306 pk. De carrosserie, het onderstel, de vierwielaandrijving, de transmissie, de rijprogramma’s en de afstelling: elk detail is gericht op maximale rijdynamiek, waarbij het comfort voor alledag niet uit het oog werd verloren. 


De nieuwe A 35 4MATIC betekent een uitbreiding van het AMG-modelportfolio met een in elk opzicht aantrekkelijk instapmodel.  


+

De rijprestaties op sportwagenniveau (acceleratie van 0-100 km/h in 4,7 seconden) en het specifieke design versterken eveneens de band met de performance-familie. Hier betreedt een echte AMG het toneel van de ‘hot hatches’.

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                          


Omdat de ontwikkeling van de A 35 4MATIC vanaf het begin deel uitmaakte van het ontstaansproces van de nieuwe Mercedes-Benz A-Klasse en tegelijk met die van de toekomstige A 45 4MATIC plaatsvond, kon het DNA van AMG in elk relevant detail worden opgenomen. Het resultaat is direct merkbaar voor de bestuurder: authentieke Driving Performance.Fotoalbum

 

Waarom Gomes?


  • Officieel Mercedes-Benz dealer voor heel Noord-Holland
  • Al ruim 85 jaar ervaring
  • One-Stop-Shopping 
  • Betrouwbare partner voor sales en after sales
  • Vakkundig en gediplomeerd personeel
  • Hoge klantentevredenheid 

 

 

Personenwagens Bestelwagens Trucks Smart