Contact: 088-2004400

De nieuwe Mercedes-Benz A-Klasse                                       


U rijdt de nieuwe A-Klasse vanaf € 30.695,- of privélease vanaf € 439,- per maand incl. kosten rijklaarmaken.

 

De nieuwe A-Klasse is net zo jeugdig en dynamisch als zijn voorganger, maar tegelijkertijd volwassener en comfortabeler dan ooit. Het model verlegt de grenzen qua moderne luxe in de compacte klasse en het beschikt over een revolutionair interieurdesign. 

Een jonge doelgroep betekent ook hoge eisen aan de connectiviteit. Het meest uitgebreide infotainmentsysteem van Mercedes-Benz, MBUX, debuteert dan ook in de A-Klasse. Het biedt meer mogelijkheden dan voorheen en kan beter omgaan met spraakherkenning.


Kies!

Deze revolutionaire nieuwe compact car is vanaf nu te bestellen als A 160, A 180 d, A 200 en A 250. Om de komst van de A-Klasse te vieren zijn de A 180 d en A 200 tijdelijk te bestellen als rijk uitgeruste Launch Edition met een klantvoordeel van € 2.178,-. De nieuwe A-Klasse is leverbaar met een vanaf prijs inclusief kosten rijklaar maken van € 30.695,- voor de A 160 met 80 kW (109 pk).

Alle uitvoeringen van de nieuwe A-Klasse worden aangedreven door nieuwe, zuinige diesel- en benzinemotoren en zijn te bewonderen op de Gomes vestigingen in Alkmaar, Beverwijk, Hoorn, Purmerend of Zaandam.
Wij willen jouw auto!

Benieuwd naar de huidige waarde van jouw auto? Je kunt nu direct online de waarde van je voertuig berekenen.Sport Pack € 639,-

Dakspoiler + Buitenspiegelkap
= Gratis tas


 

+

=
Travel Pack € 595,-

Basisdrager + dakbox
= Gratis koffer+

=
Comfort Pack € 179,-

Bagageruimtebak + Opbergbox
= Gratis paraplu


+

=


 

MBUX

Mercedes-Benz User Experience.

Het nieuwe, intuïtieve MBUX-multimediasysteem is maar voor één persoon op de hele wereld gemaakt: uzelf. Daarom kan elk detail volledig op uw wensen, rijstijl en behoeften worden afgestemd. Met slechts één enkele beweging op het touchpad, met de toetsen op het stuurwiel of wellicht op het nieuwe touchscreen.

Er is meer dan genoeg gespreksstof.

Dankzij het als optie leverbare, volledig nieuwe spraakgestuurde bedieningssysteem LINGUATRONIC verstaat de nieuwe A-Klasse u woord voor woord. Wat hierbij echter nog veel belangrijker is, is dat u daarvoor niet langer allerlei opdrachten hoeft te leren. Ook geeft de nieuwe A-Klasse u antwoord. Wilt u sms-berichten laten voorlezen, dicteren of verzenden? Geen enkel probleem. De nieuwe A-Klasse geeft u informatie over het weer op uw bestemming, wisselt radiozenders en zorgt ervoor dat u op de snelste manier thuiskomt. Daarvoor hebt u maar twee woorden nodig: "Hey Mercedes". De nieuwe A-Klasse is dan een en al oor.


Alleen leverbaar als pakketonderdeel in combinatie met de uitrustingen voor uitgebreide functies van MBUX en het touchpad.Fotoalbum