• Personenwagens
  • Bedrijfswagens
  • Trucks
  • smart

Mercedes-Benz

De A-Klasse

De A-Klasse Limousine

 Bekijk dit model Bekijk dit model
  •  
  •  

De A-Klasse

 

De A-Klasse Limousine

 

U rijdt de A-Klasse vanaf € 31.940,- inclusief rijklaarmaakkosten.

De A-Klasse is compact, maar zeer sportief en dynamisch. De mooie lijnen maken dit model volwassen. Aan de binnenkant tref je een design dat naadloos aansluit op de buitenkant.

Ook het revolutionaire MBUX infotainmentsysteem voldoet volledig aan de hoge eisen die je van ons merk kan verwachten. Het biedt meer mogelijkheden dan voorheen en kan beter omgaan met spraakherkenning. Hey Mercedes! Spraak commando’s zoals ‘’Het is warm”, ‘’Navigeer naar het strand’’ of ‘’ik zoek een lekkere pizzeria’’ zijn geen probleem voor dit veelzijdige systeem.


Plan een proefrit inVraag informatie aanBekijk onze voorraad


 

Kies

Veel mogelijkheden

Kies uit verschillende motorvarianten: A 160, A 180, A 200, A 220, A 250, A 250e, A 35 AMG en 45 AMG. 

Leverbaar in benzine- en dieselmotoren, handgeschakeld of automaat. Tevens is hij leverbaar als Plug-in-Hybride met een zeer lage uitstoot.

 Jong

 Dynamisch

  MBUX

Welkom! Hier draait alles om u.

In het interieur van de A-Klasse worden de inzittenden volledig omarmd. Het dashboard, de middenconsole en de portierbekleding lopen vloeiend in elkaar over, waardoor voor het aangename 'wraparound'-effect wordt gezorgd. Deze feature is bij de A-Klasse net zo uniek als de ruime keuze aan sierdelen voor het interieur en de indirecte verlichting die voor een vriendelijke ambiance zorgt.

Bent u klaar voor de A-Klasse?

Wij adviseren u graag over de vele mogelijkheden van dit model. U bent van harte welkom op één van onze vestigingen voor een proefrit.

 

Waar bent u naar op zoek?