Contact: 088-2004400

Mercedes-Benz B-Klasse


Leverbaar vanaf € 35.213,- of privélease vanaf € 395,- per maand incl. kostenrijklaarmaken.


De B-Klasse combineert een dynamisch design met een verrassende veelzijdigheid. Dat maakt ’m geschikt voor de zakelijke rijder, maar evengoed als gezinsauto. Door zijn innovatieve technologie is hij veilig, comfortabel en zuinig met brandstof, ook als u een sportieve rijstijl hebt.


U kunt de B-Klasse helemaal naar wens samenstellen met de drie verschillende uitrustingslijnen Style, Urban en AMG Line. De B-Klasse heeft een plezierig scherpe vanaf prijs en is ook leverbaar als zeer complete Business Solution.


Interesse?
U bent van harte welkom in één van onze showrooms voor een proefrit in de Mercedes-Benz B-Klasse. Daarnaast kunt u ook direct online een brochure/ offerte aanvragen of een proefrit inplannen.


- Onderstel

DYNAMIC SELECT

De afbeelding toont een momentopname van de Mercedes-Benz B-Klasse Sports Tourer van de voorzijde op een bochtig traject in een bosrijk gebied.


Rijdynamiek naar keuze.

U kunt heel comfortabel afwisselen tussen een comfortabele, sportieve of uiterst efficiënte rijstijl. Daarnaast kunt u ook uw eigen voertuiginstellingen opgeven. Met DYNAMIC SELECT worden parameters voor de karakteristieken van de motor, transmissie, besturing en onderstel gewijzigd. Daarvoor hoeft alleen maar een keuze te worden gemaakt uit de rijprogramma's 'Sport', 'Comfort', 'Eco' en 'Individual'. De programma's kunnen comfortabel met de DYNAMIC SELECT-schakelaar in het bovenste bedieningspaneel worden opgeroepen.                                                                                     

- Rijassistentie en veiligheid

Actieve remassistent

Voor alles wat u onderweg tegenkomt.


De actieve remassistent waarschuwt bij botsingsgevaar en kan in een noodgeval ingrijpen door autonoom te gaan remmen. Het is dan ook geruststellend om te weten dat ook uw B-Klasse de omgeving controleert en in een noodgeval ondersteuning biedt. De actieve remassistent draagt bij aan het minimaliseren van een kop-staartbotsing. Zo werkt het: in het combi-instrument gaat een waarschuwingslampje branden zodra de afstand ten opzichte van een voorligger te gering wordt. Wanneer daadwerkelijk botsingsgevaar ontstaat, klinkt bovendien een waarschuwingssignaal. Daarnaast kan de actieve remassistent ondersteuning bieden bij het remmen om een botsing te voorkomen. Wanneer u echter helemaal niet reageert, kan het systeem ingrijpen en autonoom de snelheid verminderen.


U blijft kijken.

Exclusiviteit, moderniteit en individualiteit komen volledig tot hun recht. Dat blijkt bijvoorbeeld uit het grote, zwevende display van de headunit en de fraaie vormgeving van de wijzerplaat van het combi-instrument. Ook het driespaaks stuurwiel vormt een highlight. Hier is het met leder beklede en aan de onderzijde afgevlakte multifunctionele sportstuur te zien met rode contrastsiernaden. Het stijlvolle interieurdesign wordt perfect verlicht met de als optie leverbare sfeerverlichting in twaalf verschillende kleuren.Bekijk de foto's van de Mercedes-Benz B-Klasse

*Inclusief BTW en kosten rijklaar maken.