• Personenwagens
  • Bedrijfswagens
  • Trucks
  • smart

Mercedes-Benz

De B-Klasse

U rijdt de B-Klasse vanaf € 33.037,- inclusief rijklaarmaakkosten.

De B-Klasse legt de nadruk op sport in de Sports Tourer. Hij ziet er dynamischer uit dan zijn voorganger en biedt meer rijdynamiek in combinatie met nog meer comfort. Zijn vernieuwende interieur biedt een uniek gevoel van ruimte door het design van het dashboard. Tot de sterke eigenschappen behoren de heldere weergave, de spraakbediening, het standaard touchscreen met MBUX.

Plan een proefrit inVraag informatie aanBekijk onze voorraadKies

Veel mogelijkheden

Kies uit verschillende motorvarianten: B 160, B 180, B 200, B 220, B 250 en B 250e.

Leverbaar in benzine- en dieselmotoren, handgeschakeld of automaat. Tevens is hij leverbaar als Plug-in-Hybride met een zeer lage uitstoot.

 Ideale auto voor het gezin

 Dynamisch

  MBUX

Veiligheid voor het hele gezin!

Hoogste veiligheidsniveau, sportief en interactief!

Dankzij moderne rijassistentiesystemen heeft de B-Klasse een van de hoogste actieve veiligheidsniveaus in het segment, met functies die zijn overgenomen van de S-Klasse. Daarnaast is het interieur ruimer, terwijl de motoren zuiniger en milieubewuster zijn.

De B-Klasse spreekt uw taal. Met het commando "Hey Mercedes" kunt u stemherkenning activeren die zelfs in een positie is om dialecten te herkennen. Allemaal in combinatie met het MBUX systeem, ontwikkeld door Merecedes-Benz.


Bent u klaar voor de B-Klasse?

Wij adviseren u graag over de vele mogelijkheden van dit model. U bent van harte welkom op één van onze vestigingen voor een proefrit.

Zoek in onze voorraad

 
 

Waar bent u naar op zoek?