• Personenwagens
  • Bedrijfswagens
  • Trucks

Zorgeloos rijplezier met een occasion

Mercedes-Benz Certified

  •  

Mercedes-Benz Certified

 


Bent u op zoek naar een occasion? Dan is er voor u Mercedes-Benz Certified. Het kwaliteitslabel voor een tweedehands Mercedes die maximaal 6 jaar oud is en maximaal 150.000 kilometer heeft gereden.

Alle Certified occasions zijn gecontroleerd op maar liefst 100 essentiële punten. Bovendien is de historie van elke aangeboden auto volledig bekend, dus u heeft absolute zekerheid over het aantal gereden kilometers.

Daarbij krijgt u exclusief bij Gomes altijd 36 maanden garantie. 

Bekijk onze occasions


__________

Kies voor de zekerheden van Mercedes-Benz Certified


Garantie
Bij een Mercedes-Benz Certified occasion heeft u een garantie van 24 maanden met uitgebreide Europese dekking. Uw kosten blijven in de garantieperiode beperkt tot die van regulier onderhoud en normale slijtage. Dus geen onaangename verrassingen.

Bekijk de video

Omruilgarantie
Het kan gebeuren dat u zich na de aankoop bedenkt. De omruilgarantie van Mercedes-Benz Certified lost dit voor u op. U kunt uw auto binnen 2 weken of 2.000 kilometer omruilen voor een andere Mercedes-Benz Certified occasion. Informeer naar de voorwaarden.

Bekijk de video

Een complete inspectie
Elke Mercedes-Benz Certified occasion wordt voor verkoop gekeurd en op meer dan 100 essentiële punten gecontroleerd. Zo heeft u de garantie dat een Mercedes-Benz Certified occasion hetzelfde comfort en zekerheid biedt als een nieuwe Mercedes-Benz.

Bekijk de video

Inruil
Als u een Mercedes-Benz Certified occasion koopt, kunt u uw huidige auto inruilen. Kom bij ons langs, onze experts bepalen graag de waarde van uw auto.

Connectiviteit
Mercedes me maakt uw leven makkelijker. Uw auto kan nu verbonden worden met uw smartphone om zo toegang te krijgen tot een breed scala aan digitale diensten. Bijvoorbeeld een diagnose van uw auto, inzicht in eerder gereden trajecten of hulp bij pech onderweg.

Bekijk de video

Onderhoud
De onderhoudshistorie van elke Mercedes-Benz Certified auto is bekend. En we maken uitsluitend gebruik van originele Mercedes-Benz onderdelen. Want alleen het beste is goed genoeg om de veiligheid, het rijcomfort en de restwaarde van uw Mercedes-Benz optimaal te houden.Proefrit
U kunt direct een uitgebreide proefrit maken met de auto van uw voorkeur. Ervaar zelf hoe een Mercedes rijdt.

Mobilo pechhulp
Waar u ook bent, onze service is altijd dichtbij. Want ook als het even tegenzit, is het prettig dat u met een Mercedes-Benz rijdt. Als u onderweg een probleem hebt met uw auto, kunt u in heel Europa rekenen op snelle hulp ter plaatse. Meer dan 3000 service partners staan in heel Europa 24/7 voor u klaar.

Bekijk de video

Gegarandeerde kilometerstand
Bij Mercedes-Benz Certified heeft u absolute zekerheid over het aantal gereden kilometers van uw auto. De historie van elke aangeboden auto is namelijk volledig bekend. Daarom wordt een Mercedes-Benz Certified occasion dan ook geleverd met de Nationale Autopas (NAP).

Bekijk de video

Financiële diensten
Mercedes-Benz Financial Services heeft verschillende financierings- en leasingmogelijkheden. Zo bieden we u ook op financieel gebied maatwerk.

Servicepakketten voor uw Mercedes-Benz.

Een Mercedes-Benz is een sterk staaltje vooruitgang. Uw nieuwe auto denkt vooruit op het gebied van duurzaamheid en veiligheid en sluit ook qua design perfect aan bij de tijdgeest. In uw auto rijdt u met plezier van de ene nieuwe belevenis naar de andere. 

Om onze service nog beter af te stemmen op uw behoeften, hebben wij serviceprogramma's samengesteld. Hierdoor heeft u maximale zekerheid en gemoedsrust. Met deze pakketten regelt u zelf de planning en betaling van uw onderhoudsbeurten en/of reparaties.

Add+ your Service! Voor een zorgeloos gevoel, elke rit opnieuw. 

Bent u benieuwd naar de prijs voor uw geschikte servicepakket of wenst u meer informatie te ontvangen? Klik dan snel verder.

Uw Mercedes-Benz verzekeren.

  • Diefstal of total loss? Bij occasions (tot een oorspronkelijke nieuwwaarde van maximaal € 150.000) wordt binnen 3 jaar de aanschafwaarde vergoed.
  • Geen enkel eigen risico als uw auto wordt onderhouden door Gomes, die schade altijd herstelt met nieuwe, originele onderdelen.
  • Wij helpen u ook bij de afhandeling van een schade.
  • Wij regelen gelijkwaardig vervangend vervoer voor u én vergoeden dit ook.
  • Bent u sleutels verloren of zijn ze gestolen? Dit wordt kosteloos vergoed, zonder dat u terugvalt in de bonus/maluskorting.

Bekijk alle voorwaarden van Mercedes-Benz Certified

 

Waar bent u naar op zoek?