• Personenwagens
  • Bedrijfswagens
  • Trucks
  • smart

Mercedes-Benz

De E-Klasse Cabriolet

Typ hier uw tekst...

Kies

Veel mogelijkheden

Kies uit verschillende motorvarianten: Binnenkort meer informatie.

Leverbaar in benzine- en dieselmotoren, handgeschakeld of automaat. Tevens is hij leverbaar als Plug-in-Hybride met een zeer lage uitstoot. Ook zijn de bekende 4MATIC varianten beschikbaar.

 MBUX

 Actieve DISTRONIC

  Onbeperkt rijplezier

  Veel luxe en zitcomfort

Rijeigenschappen.

De nieuwe E-Klasse beschikt over de nieuwste generatie Mercedes-Benz rijassistentiesystemen die de bestuurder coöperatief ondersteunen. Dit resulteert in een bijzonder hoog niveau van actieve veiligheid: de Limousine en Estate kunnen reageren als de bestuurder dat niet doet. De hands-off herkenning werkt nu op een capacitieve basis. Dit verhoogt het bedieningscomfort bij gedeeltelijk autonoom rijden, want om de assistentiesystemen te laten weten dat de bestuurder nog steeds controle heeft over de E-Klasse, is het voldoende dat de bestuurder het stuurwiel vasthoudt. 

Voorheen was een stuurmoment - dat wil zeggen een lichte stuurbeweging - nodig als feedback. Bij het nieuwe stuurwiel (zie het volgende hoofdstuk voor details) bevat de stuurkrans een sensormat. De sensoren registreren of de bestuurder het stuurwiel vasthoudt. Als ze detecteren dat de bestuurder gedurende een bepaalde tijd zijn handen niet op het stuurwiel heeft, wordt een waarschuwingsfase gestart, waarbij uiteindelijk de noodstopassistent wordt geactiveerd als de bestuurder niet reageert.

Bent u klaar voor de E-Klasse Limousine?

Wij adviseren u graag over de vele mogelijkheden van dit model. U bent van harte welkom op één van onze vestigingen voor een proefrit.

Bekijk onze voorraad

Wilt u direct rijden in één van onze modellen? Bekijk dan snel onze gehele voorraad. 

 

Waar bent u naar op zoek?