• Personenwagens
  • Bedrijfswagens
  • Trucks

Mercedes-Benz

De G-Klasse

Gomes Noord-Holland

Nieuwe modellen, korting op accessoires en uitgenodigd worden voor events?

 Schrijf u in voor de nieuwsbrief Schrijf u in voor de nieuwsbrief
  •  
  •  

De G-Klasse

 

Nieuwe modellen, korting op accessoires en uitgenodigd worden voor events?

 

Ontdek de G-Klasse 

Wie gelooft dat de G-Klasse alleen in het terrein in zijn element is, maakt een grote vergissing. Ook op de weg wordt onmiddellijk duidelijk dat de offroader geen compromissen aangaat. Dynamiek en comfort bereiken onderweg een ongekend niveau, terwijl het rijplezier zich in sferen begeeft die een bestuurder van de G-Klasse al kent uit het terrein.


De G-Klasse is beschikbaar voor een proefrit

De G-Klasse is beschikbaar voor een proefrit. In verband met de beperkte beschikbaarheid is het maken van een afspraak voor een proefrit noodzakelijk. Maak hiervoor een afspraak via de onderstaande button.

Plan een proefrit in

Direct een afspraak in de showroom maken

Bekijk onze voorraad

De highlights van de G-Klasse 

  • Actieve multicontourstoelenpakket
  • ENERGIZING-comfortprogramma
  • 9G-TRONIC
  • Onderstel met adaptieve demperafstelling

G-Klasse Private Lounge: de exclusieve ‘G’-wereld wacht op u

Een uniek en digitaal platform: de G-Klasse Private Lounge. Het platform voor echte G-Klasse liefhebbers en eigenaren. . De G-Klasse Private Lounge is een unieke ontmoetingsplaats waar alles draait om de fascinatie die de G-Klasse al decennia lang oproept: grenzeloze vrijheid, intens enthousiasme en onvergetelijke avonturen – zowel op de weg als offroad.

Aanmelden voor de Private Lounge Kies

Veel mogelijkheden

Kies uit verschillende motorvarianten: G 350, G 400, G 500 en G 63 AMG.

Leverbaar in benzine- en dieselmotoren, en standaard met automaat en 4MATIC.

 All Terrain

 Icoon

  G-Wagon

  Pure kracht

Icoon en Uniek

Wie in het terrein geen natuurlijke vijanden heeft, wil ook op de weg de toon aangeven. De G-Klasse kenmerkt zich door een asconfiguratie met nauwkeurige wielgeleiding en een merkbaar verbeterde onroad performance.

Exterieur - iconisch design
Ongeveer veertig jaar geleden ontstond het unieke DNA van de G-Klasse, dat uit iconische elementen bestaat die ook nu nog kenmerkend zijn voor het unieke uiterlijk. Ook de functionele, robuuste voorzijde heeft door de jaren heen zijn eigen karakter weten te bewaren. Het zijaanzicht wordt bepaald door de duidelijke belijning en een grote vlakverdeling. Karakteristiek daarbij zijn de twee grote achterruiten en het aan de buitenzijde aangebrachte reservewiel. De opvallende wielkasten en het brede spoor dragen eveneens bij aan de stoere uitstraling van de G-Klasse.

Bent u klaar voor de G-Klasse?

Wij adviseren u graag over de vele mogelijkheden van dit model. U bent van harte welkom op één van onze vestigingen voor een proefrit.


 

Waar bent u naar op zoek?