• Personenwagens
  • Bedrijfswagens
  • Trucks
  • smart

Mercedes-Benz

De G-Klasse

U rijdt de G-Klasse vanaf € 176.907,- inclusief rijklaarmaakkosten.

Wie gelooft dat de G-Klasse alleen in het terrein in zijn element is, maakt een grote vergissing. Ook op de weg wordt onmiddellijk duidelijk dat de offroader geen compromissen aangaat. Dynamiek en comfort bereiken onderweg een ongekend niveau, terwijl het rijplezier zich in sferen begeeft die een bestuurder van de G-Klasse al kent uit het terrein.

Plan een proefrit inVraag informatie aanBekijk onze voorraadDe G-Klasse verbindt tegenstrijdigheden harmonieus met elkaar. Luxe gaat hand in hand met avontuur, terwijl ruigheid gepaard gaat met bescherming. In het interieur zorgt het gebruik van hoogwaardige materialen voor een geheel nieuwe belevingswereld, en wordt tegelijkertijd geborgenheid geboden. Het nieuwe COMAND Online ondersteunt de bestuurder met extra functies die rijden aanzienlijk lichter maken. Met de sfeerverlichting kan het interieur worden ondergedompeld in 64 verschillende kleuren, terwijl het als optie leverbare Burmester® surround sound system de inzittenden verwent met audio van topkwaliteit.


Ook beschikt de G-Klasse over duidelijk meer ruimte voor de inzittenden. De met verfijnd nappaleder beklede, nieuw ontworpen stoelen zorgen voor geborgenheid. De als optie leverbare massagefunctie zorgt voor ontspanning, niet alleen in de stad maar ook ver weg van de bewoonde wereld. 

Kies

Veel mogelijkheden

Kies uit verschillende motorvarianten: G 350, G 400, G 500 en G 63 AMG.

Leverbaar in benzine- en dieselmotoren, en standaard met automaat en 4MATIC.

 All Terrain

 Icoon

  G-Wagon

  Pure kracht

Icoon en Uniek

Wie in het terrein geen natuurlijke vijanden heeft, wil ook op de weg de toon aangeven. De G-Klasse kenmerkt zich door een asconfiguratie met nauwkeurige wielgeleiding en een merkbaar verbeterde onroad performance.

Exterieur - iconisch design
Ongeveer veertig jaar geleden ontstond het unieke DNA van de G-Klasse, dat uit iconische elementen bestaat die ook nu nog kenmerkend zijn voor het unieke uiterlijk. Ook de functionele, robuuste voorzijde heeft door de jaren heen zijn eigen karakter weten te bewaren. Het zijaanzicht wordt bepaald door de duidelijke belijning en een grote vlakverdeling. Karakteristiek daarbij zijn de twee grote achterruiten en het aan de buitenzijde aangebrachte reservewiel. De opvallende wielkasten en het brede spoor dragen eveneens bij aan de stoere uitstraling van de G-Klasse.

Bent u klaar voor de G-Klasse?

Wij adviseren u graag over de vele mogelijkheden van dit model. U bent van harte welkom op één van onze vestigingen voor een proefrit.


 

Waar bent u naar op zoek?