• Personenwagens
  • Bedrijfswagens
  • Trucks

Mercedes-Benz

De GLA

Gomes Noord-Holland

Nieuwe modellen, korting op accessoires en uitgenodigd worden voor events?

 Schrijf u in voor de nieuwsbrief Schrijf u in voor de nieuwsbrief
  •  
  •  

De GLA

 

Nieuwe modellen, korting op accessoires en uitgenodigd worden voor events?

 

U rijdt de GLA vanaf € 48.568,- inclusief rijklaarmaakkosten.

De GLA is uitgerust met alles dat uw rit nog aangenamer maakt. De ruimte, sportiviteit en gebruikte materialen in het interieur zorgen voor een hoogwaardige uitstraling. Bovendien is deze compacte SUV functioneler dan ooit tevoren en kan bovendien perfect op uw behoeften worden afgestemd.

In het interieur van de GLA zijn royale ruimte, hightech en sportiviteit perfect met elkaar gecombineerd. De vloeiende, moderne vormentaal legt nieuwe maatstaven op met opvallende accenten zoals de zwevende widescreen cockpit en de sportieve, progressief vormgegeven, verlichte luchtuitstroomopeningen.

Plan een proefrit in

Direct een afspraak in de showroom maken

Bekijk onze voorraadKies

Veel mogelijkheden

Kies uit verschillende motorvarianten: GLA 200, GLA 220 en GLA 250.

Leverbaar in benzine- en dieselmotoren, handgeschakeld of automaat. Maar ook als 4MATIC uitvoering.

 SUV

 Offroad

  MBUX

Widescreen cockpit & DYNAMIC SELECT

Alles in het zicht. De widescreen cockpit in de nieuwe GLA kenmerkt zich door een kristalheldere weergave en overzichtelijke indeling, zodat u eenvoudig en snel door de menu's van uw auto kunt navigeren.

Rijden zoals u dat wilt: met een druk op de knop kan via DYNAMIC SELECT een rijprogramma worden gekozen waarbij de karakteristiek van motor, transmissie, ESP en besturing wordt aangepast. In het rijprogramma 'Sport' rijdt u dynamisch, in het basisrijprogramma 'Comfort' zeer uitgebalanceerd. Het rijprogramma 'Eco' Daarentegen is gericht op maximale efficiëntie, waarmee u brandstof bespaart.

Bent u klaar voor de GLA?

Wij adviseren u graag over de vele mogelijkheden van dit model. U bent van harte welkom op één van onze vestigingen voor een proefrit.


Zoek in onze voorraad

 
 

Waar bent u naar op zoek?