• Personenwagens
  • Bedrijfswagens
  • Trucks
  • smart

Mercedes-Benz

De GLC Coupé

U rijdt de GLC Coupé vanaf € 66.348,- inclusief rijklaarmaakkosten.

Meer dan een SUV. Meer dan een Coupé. Meer dan ooit. Er zijn persoonlijkheden die direct opvallen. Vanwege hun verschijning. Hun zelfverzekerdheid. En hun karakter. Zoals de GLC Coupé, die als geen ander de beste eigenschappen van een SUV en Coupé in zich weet te verenigen. Op geheel eigen wijze. Dynamischer en sportiever dan ooit. Elke meter anders, elke blik bijzonder. De nooit eerder zo sportieve GLC Coupé trekt alle blikken naar zich toe. 

Plan een proefrit inVraag informatie aanBekijk onze voorraad

Kies

Veel mogelijkheden

Kies uit verschillende motorvarianten: GLC 200, GLC 220, GLC 300, GLC 300 e, GLC 400, GLC 35 AMG en GLC 63 AMG.

Leverbaar in benzine- en dieselmotoren, handgeschakeld of automaat. Maar ook als 4MATIC uitvoering. Tevens is hij leverbaar als Plug-in-Hybride met een zeer lage uitstoot.

 SUV Coupé

 Adaptief onderstel

  MBUX

  Sportief

Vormgeving

Met bredere skirts, nieuwe uitlaatsierstukken en de voor het eerst standaard high-performance led-koplampen. Dankzij de als optie leverbare AMG Line en vele nieuwe velgen vieren individuele sportiviteit en elegantie hoogtij. Omdat tegenwoordig alles om communicatie draait. 

De nieuwe GLC Coupé verstaat u niet alleen woord voor woord, maar reageert ook direct op al uw aanrakingen en gebaren. Daarvoor zorgt MBUX, de moderne Mercedes-Benz User Experience, met veel nieuwe bedienings- en aanduidingselementen. Zoals het grote mediadisplay met touchfunctie of het volledig digitale combi-instrument met navigatieweergave.

Bent u klaar voor de GLC?

Wij adviseren u graag over de vele mogelijkheden van dit model. U bent van harte welkom op één van onze vestigingen voor een proefrit.


Zoek in onze voorraad

 
 

Waar bent u naar op zoek?