• Personenwagens
  • Bedrijfswagens
  • Trucks

Mercedes-Benz

De GLC Coupé

Gomes Noord-Holland

Nieuwe modellen, korting op accessoires en uitgenodigd worden voor events?

 Schrijf u in voor de nieuwsbrief Schrijf u in voor de nieuwsbrief
  •  
  •  

De GLC Coupé

 

Nieuwe modellen, korting op accessoires en uitgenodigd worden voor events?

 

Ontdek de nieuwe Mercedes-Benz GLC Coupé bij Gomes.

De nieuwe GLC Coupé staat nog niet in onze showroom. U rijdt de GLC Coupé vanaf € 79.757,-. 

Het exterieur van de GLC Coupé

Van de omvangrijke standaarduitrusting tot AMG Line. De nieuwe Mercedes-Benz GLC Coupé overtuigt met een geheel eigen karakter en geeft het iconische Mercedes-Benz coupédesign in de vorm van een sportieve en luxueuze SUV weer. Daarbij zijn expressieve highlights in een groot aantal spannende details aangebracht. Dankzij het puristische design en de uitgekiende technische doorontwikkeling maakt de nieuwe GLC Coupé in elk terrein een sublieme indruk.

Het interieur van de GLC Coupé

Het avant-gardistische interieur vertegenwoordigt al in de standaarduitrusting modern luxury en is bijzonder hoogwaardig afgewerkt. Het interieur maakt met zijn esthetische functionaliteit de eersteklas sportiviteit van de nieuwe GLC Coupé duidelijk zichtbaar. Met stoelbekledingen van uiterst verfijnd leder, het touchdisplay en als optie leverbaar Burmester® surround sound system overtuigt het interieur al uw zintuigen.

Plug-in Hybrid

Bij de nieuwe GLC Coupé met plug-in hybrid-technologie is de hoge actieradius van een verbrandingsmotor gecombineerd met de dynamiek en efficiëntie van een elektromotor. Met nu nog meer elektrisch vermogen, een hoger rendement en kortere oplaadtijden geniet u van geavanceerd rijplezier. Lokaal CO2-emissievrij in de binnenstad, offroad op onverharde wegen en comfortabel op lange trajecten dankzij het gebruik van de verbrandingsmotor.

Kies

Kies uit één van de drie uitvoeringen.

Business Line

Uitgerust met o.a. 18-inch lichtmetalen velgen, 11,9 inch centraal display en stoelen in lederlook ARTICO / microvezel DINAMICA. 

Luxury Line

Uitgerust met o.a. 19-inch lichtmetalen velgen, 11,9 inch centraal display en stoelen in lederlook ARTICO.

AMG Line

Uitgerust met o.a. 19-inch lichtmetalen AMG-velgen, AMG exterieur, stoelen in lederlook ARTICO/microvezel MICROCUT zwart en Memorypakket. 

 Tot 381 kW/pk

 Tot 1.490 l bagageruimte

  Tot 5 zitplaatsen

  Tot 2.500 kg trekgewicht

Een moment van rust

Ervaar direct een gevoel van luxe zodra u de GLC Coupé betreedt. Het centrale rechtopstaande display vormt samen met de deurpanelen en het avant-gardistische stoeldesign sportiviteit met eigentijdse styling. Ten opzichte van zijn voorganger is de nieuwste generatie een aangenaam stil voertuig, een zeer belangrijke factor achter de "welkom thuis"-sfeer die synoniem is aan Mercedes-Benz.

Bent u klaar voor de GLC?

Het is nog even wachten totdat de nieuwe GLC Coupé bij ons in de showroom staat. Wil jij hem graag ervaren? Kom alvast langs in één van onze vestigingen of blijf via onze website op de hoogte van het laatste nieuws omtrent de GLC Coupé.


Zoek in onze voorraad

 
 

Waar bent u naar op zoek?