• Personenwagens
  • Bedrijfswagens
  • Trucks
  • smart

Mercedes-Benz

De GLE

  •  

De GLE

 

U rijdt de GLE vanaf € 92.092,- inclusief rijklaarmaakkosten.

De GLE begeleidt de chauffeur soeverein door het dagelijks verkeer. Hij overtuigt met zijn onderscheidende design en sportieve, luxe en elegante uitstraling. De geavanceerde techniek maakt van autorijden een onovertroffen rijervaring en verhoogt de veiligheid en het rijplezier. Het nieuwe interieurconcept biedt veel mogelijkheden om de ruimte flexibel te gebruiken. 

Plan een proefrit in

Direct een afspraak in de showroom maken

Bekijk onze voorraad
Met de optionele derde zitrij voor twee personen hebt u in een handomdraai twee extra zitplaatsen of ruimte voor grote bagagestukken. Bovendien creëert de nieuwe telematicageneratie MBUX met behulp van intelligentie en individualisering nieuwe maatstaven. In combinatie met Mercedes me connect opent dit de deur naar een intelligente, digitale wereld. 

Kies

Veel mogelijkheden

Kies uit verschillende motorvarianten: GLE 300, GLE 350, GLE 350 e, GLE 350 de, GLE 400, GLE 450, GLE 580 en GLE 53 AMG.

Leverbaar in benzine- en dieselmotoren, Plug-in Hybrid, handgeschakeld of automaat. Maar ook als 4MATIC uitvoering.

 SUV

 Adaptief onderstel

  MBUX

  Comfort

Design

De GLE heeft een krachtig en elegant front. Een dominante grille met twee chromen vinnen vormt het hart van het nieuwe frontdesign en benadrukt in combinatie met de prominente chromen bodembeschermingsplaat het SUV-karakter. In het zijaanzicht, typisch voor de GLE, stralen de brede C-stijlen soevereine stabiliteit uit. De wielkasten met markante spatschermen zijn breed en de velgen groot: 18 tot (optioneel) 22 inch.

Dit wijst ook op het robuuste SUV-karakter, net als de specifieke dakreling of de optioneel leverbare, verlichte treeplanken opzij. Met de optionele AMG Line worden zowel in het interieur als het exterieur de sportieve accenten geaccentueerd. Naast de lak in carrosseriekleur voor de brede wielkasten voor en achter zorgen de AMGdorpelverbreders voor een krachtige uitstraling. In het interieur bieden AMG-specifieke designelementen als sportstoelen, sportpedalen, een AMG-sportstuur, AMG-vloermatten en chromen details zicht- en voelbare sportiviteit en exclusiviteit.

Bent u klaar voor de GLE?

Wij adviseren u graag over de vele mogelijkheden van dit model. U bent van harte welkom op één van onze vestigingen voor een proefrit.


Zoek in onze voorraad

 
 

Waar bent u naar op zoek?