• Personenwagens
  • Bedrijfswagens
  • Trucks

Mercedes-Benz

De GLE

Gomes Noord-Holland

Nieuwe modellen, korting op accessoires en uitgenodigd worden voor events?

 Schrijf u in voor de nieuwsbrief Schrijf u in voor de nieuwsbrief
  •  
  •  

De GLE

 

Nieuwe modellen, korting op accessoires en uitgenodigd worden voor events?

 

U rijdt de GLE vanaf € 93.781,- inclusief rijklaarmaakkosten.

Het exterieur van de nieuwe GLE

De nieuwe GLE beschikt over inspirerende highlights voor het exterieur, zoals de geoptimaliseerde voorzijde met nieuwe grille die het dynamische SUV-karakter benadrukt. De als optie leverbare 55,9 cm (22 inch) lichtmetalen velgen en het heldere panoramaschuifdak stralen al bij de eerste aanblik hoog rijcomfort uit. Laat u overtuigen door verfijnde details. Met de oriëntatieverlichting wordt een geanimeerd Mercedes-Benz pattern op de grond geprojecteerd als de portieren worden geopend.


TOT

450 kW 

vermogen

TOT

7 zitplaatsen
in het interieur

TOT

630 liter
bagageruimtevolume

TOT

2.655 kg 
aanhangwagengewicht


Het interieur van de nieuwe GLE

Het interieur van de nieuwe GLE kenmerkt zich door eersteklas comfort en hoogwaardige materialen voor een exclusieve sfeer. Uitgerust met een nieuw driespaaks multifunctioneel stuurwiel en MBUX van de nieuwste generatie biedt de GLE uitstekend bedieningscomfort tijdens elke rit.


Plan een proefrit in

Direct een afspraak maken
 

Kies

Plug-in hybrid-modellen GLE

Grote actieradius, korte oplaadtijden. De GLE, op dit moment de grootste SUV met plug-in hybrid-aandrijving van Mercedes-Benz, is leverbaar met een diesel- of benzinemotor. De plug-in hybrid-modellen van de GLE kenmerken zich door een grote accu en een puur elektrische actieradius tot 100 km. Zo rijdt u lokaal in de stad en op korte trajecten CO2-emissievrij, en profiteert u van de onafhankelijkheid en actieradius van de verbrandingsmotor op lange trajecten.

 SUV

 Adaptief onderstel

  MBUX

  Comfort

Design

De GLE heeft een krachtig en elegant front. Een dominante grille met twee chromen vinnen vormt het hart van het nieuwe frontdesign en benadrukt in combinatie met de prominente chromen bodembeschermingsplaat het SUV-karakter. In het zijaanzicht, typisch voor de GLE, stralen de brede C-stijlen soevereine stabiliteit uit. De wielkasten met markante spatschermen zijn breed en de velgen groot: 18 tot (optioneel) 22 inch.

Dit wijst ook op het robuuste SUV-karakter, net als de specifieke dakreling of de optioneel leverbare, verlichte treeplanken opzij. Met de optionele AMG Line worden zowel in het interieur als het exterieur de sportieve accenten geaccentueerd. Naast de lak in carrosseriekleur voor de brede wielkasten voor en achter zorgen de AMGdorpelverbreders voor een krachtige uitstraling. In het interieur bieden AMG-specifieke designelementen als sportstoelen, sportpedalen, een AMG-sportstuur, AMG-vloermatten en chromen details zicht- en voelbare sportiviteit en exclusiviteit.

Bent u klaar voor de GLE?

Wij adviseren u graag over de vele mogelijkheden van dit model. U bent van harte welkom op één van onze vestigingen voor een proefrit.


 

Waar bent u naar op zoek?