• Personenwagens
  • Bedrijfswagens
  • Trucks

Mercedes-Benz

De GLS

Gomes Noord-Holland

Nieuwe modellen, korting op accessoires en uitgenodigd worden voor events?

 Schrijf u in voor de nieuwsbrief Schrijf u in voor de nieuwsbrief
  •  
  •  

De GLS

 

Nieuwe modellen, korting op accessoires en uitgenodigd worden voor events?

 

U rijdt de GLS vanaf € 133.326,- inclusief rijklaarmaakkosten.

Het expressieve design, de hoogwaardige uitstraling en de royale ruimte bieden een indrukwekkend totaalbeeld. In het interieur van de nieuwe GLS maakt vooral het achtercompartiment indruk met luxueuze uitrustingsopties en flexibele zitplaatsen voor maximaal zeven passagiers. 

Samen met de krachtige motoren staat de GLS voor hoge technologische eisen en eersteklas comfort. Met de nieuwste generatie rijassistentiesystemen komt de visie van ongevalvrij en autonoom rijden een grote stap dichter bij de realiteit. 

Het multimediasysteem MBUX creëert met kunstmatige intelligentie en een breed scala aan individualiseringsmogelijkheden nieuwe maatstaven. U raadt het al: er zijn veel mogelijkheden om de GLS naar uw persoonlijke wensen uit te rusten. 

Plan een proefrit in

Direct een afspraak in de showroom maken

Bekijk onze voorraad
Kies

Veel mogelijkheden

Kies uit verschillende motorvarianten: GLS 400 en GLS 580.

Leverbaar in benzine- en dieselmotoren en is standaard geleverd met een automaat. Maar is ook als 4MATIC uitvoering te bestellen.

 SUV

 Ruimte

  MBUX

  Modern Luxury

Pure Luxe!

Reizen in de nieuwe GLS is zo luxueus dat u anderen hier beslist van moet laten meegenieten. De luchtvering AIRMATIC met adaptief dempingssysteem ADS PLUS regelt continu de dempingskracht voor elk wiel afzonderlijk en brengt de vering op een geheel nieuw niveau. 

De DYNAMIC SELECT-rijprogramma's maken het mogelijk om de parameters voor aandrijflijn, onderstel en besturing aan te passen aan de wensen van de bestuurder en passagiers of aan de weers-, weg- en terreinomstandigheden. De rijervaring kan hiermee merkbaar gewijzigd worden. Afhankelijk van de uitrusting zijn er vijf tot zes rijprogramma's beschikbaar.

Bent u klaar voor de GLS?

Wij adviseren u graag over de vele mogelijkheden van dit model. U bent van harte welkom op één van onze vestigingen voor een proefrit.


Zoek in onze voorraad

 
 

Waar bent u naar op zoek?