• Personenwagens
  • Bedrijfswagens
  • Trucks

De mobiliteit van de toekomst, nu verkrijgbaar

Electric Intelligence

  •  

Electric Intelligence

 

Welkom in de elektrische wereld van Mercedes-EQ. 

Mercedes-Benz zet de schakelaar om. Met de het nieuwe product- en technologiemerk EQ ervaart u elektrisch rijden als nooit tevoren. U rijdt comfortabel, veilig en betrouwbaar, zoals u van Mercedes-Benz mag verwachten. EQ staat voor intelligente elektromobiliteit. Hiermee geniet u van een prachtig design, de nieuwste technologie en ervaart u ultiem rijplezier.

Wist u dat wij bij Gomes gespecialiseerd zijn in het onderhouden van elektrische auto's? Onderhoud en reparatie bij Gomes is essentieel om de betrouwbaarheid én zekerheid van de hoogspanningscomponenten en andere voertuigonderdelen van uw elektrische voertuig te kunnen garanderen.

Mercedes-EQ

Puur elektrische mobiliteit betekent geen lokale emissies, vrijwel geluidloze voortbeweging en een uitstekend reactievermogen. Kortom, een volledig nieuw rijgevoel en een geavanceerde vorm van mobiliteit die de pionierstijd van 130 jaar geleden in herinnering brengt. Een sportieve SUV of een gezinsvriendelijke van? Het maakt allemaal niets uit - in het assortiment volledig elektrische modellen van Mercedes-Benz is voor iedereen wel een passend model te vinden.

Ontdek de volledig elektrische modellen 

Mercedes-Benz Plug-in Hybrid

Wilt u liever (nog) geen volledig elektrische auto? Kies voor een Mercedes-Benz Plug-In Hybrid en geniet van de perfecte combinatie van een elektro- en een verbrandingsmotor. 

Ontdek de Plug-In Hybrid modellen 

Gegarandeerd 200.000 km groen laden

Met Green Charging garandeert Mercedes-Benz dat uw auto gedurende 200.000 km uitsluitend gevoed wordt met échte groene stroom, ongeacht hoe en waar u laadt.  

Lees meer informatie


 

Waar bent u naar op zoek?