• Personenwagens
  • Bedrijfswagens
  • Trucks

Geen zorgen, wel het voordeel

Gomes import voertuigen

  •  

Gomes import voertuigen

 

Tot 100.000 import voertuigen uit Duitsland

Via Gomes heeft u toegang tot 100.000 Mercedes-Benz import voertuigen. Mocht het aanbod voertuigen in Nederland niet toereikend zijn en/of u overweegt een Mercedes-Benz te importeren uit bijvoorbeeld Duitsland, dan bieden wij de oplossing met Gomes Import. Bij Gomes heeft u keuze uit betaalbare en luxe import auto’s. 

Hoe importeer ik een auto uit Duitsland?

Gomes regelt de import van uw perfecte auto uit Duitsland van A tot Z. Met de import van een importauto uit Duitsland rijdt u een completer uitgevoerde auto tegen een lager tarief. Door de nauwe samenwerking met uitsluitend officiële Mercedes-Benz dealers in Duitsland bieden wij u betrouwbaarheid én zekerheid. Wel de voordelen, maar niet de lasten. 

Offerte en inruil

Er wordt voor elke importauto een duidelijke offerte voor u op maat gemaakt, zodat u nooit voor verrassingen komt te staan. Heeft u een voertuig om in te ruilen? Wij bieden tevens een mogelijkheid om deze in te kopen. 

Kan ik ook een bedrijfswagen importeren?

Naast personenwagens is het ook mogelijk om via ons een bedrijfswagen te importeren. Wij informeren u er graag over. Stel een vraag
 

Waar bent u naar op zoek?