• Personenwagens
  • Bedrijfswagens
  • Trucks

Gomes Noord-Holland

Nieuwe modellen, korting op accessoires en uitgenodigd worden voor events?

 Schrijf u in voor de nieuwsbrief Schrijf u in voor de nieuwsbrief
  •  
  •  

Nieuwe modellen, korting op accessoires en uitgenodigd worden voor events?

 

De nieuwe CLE Coupé: Shaped by desire

De nieuwe CLE Coupé staat voor een nieuwe vorm van krachtige dynamiek. De vormentaal loopt op progressieve en sportieve wijze van de motorkap tot aan de achterzijde. Ook het interieur imponeert met topcomfort, moderne digitale technologie en pure innovatiekracht. 

Proefrit aanvragen

Het exterieur van de nieuwe CLE Coupé

De progressieve sportiviteit loopt gestroomlijnd over de markante voorzijde met sterk hellende motorkap tot aan de krachtig ogende achterzijde. De elegante uitstraling wordt afgerond door stralende highlights zoals het intelligente DIGITAL LIGHT[1], de in tweeën gedeelde achterlichten en sierdelen in chroom.

Progressief design van de voorzijde

De markante voorzijde kenmerkt zich door een lange, naar beneden doorgetrokken motorkap, korte overhangen en diep aangebrachte grille. De glanzende afronding wordt gevormd door de grille in A-vorm met driedimensionaal verchroomd Mercedes-Benz pattern. 

DIGITAL LIGHT. Denkt met u mee en straalt van tevoren

Intelligent en adaptief. DIGITAL LIGHT[1]past de verlichting van de rijstrook constant aan de lichtverhoudingen, verkeerssituatie, het verloop van de weg en het weer aan. Voor een veilige en ontspannen rijervaring.

De achterzijde rondt het geheel af

Dankzij de moderne, in tweeën gedeelde achterlichten komt het nieuwe, frameloze design van de achterzijde perfect tot uiting. De sierdelen in chroom bij de diffusor en afzonderlijke, C-vormige chroomelementen stralen ook moderne luxe uit.

Het interieur van de nieuwe CLE Coupé

In het interieur is sportiviteit gecombineerd met uitstekend comfort. Neem plaats, geniet van een massagefunctie met zeven zones door de rugleuning en ervaar het eersteklas geluid van het Burmester® 3D-surround sound system[1]. De intelligente technologie houdt alles voor u in de gaten. Bovendien komt individualisering hier niets tekort. Kies uit een groot aantal kleuren van de sfeerverlichting en verschillende weergavestijlen van het instrumentendisplay.


 MBUX

 KEYLESS-GO

 GUARD 360-graden

 Head-up display

 

Waar bent u naar op zoek?