• Personenwagens
  • Bedrijfswagens
  • Trucks

Mercedes-Benz

De E-Klasse All-Terrain

Gomes Noord-Holland

Nieuwe modellen, korting op accessoires en uitgenodigd worden voor events?

 Schrijf u in voor de nieuwsbrief Schrijf u in voor de nieuwsbrief
  •  
  •  

De E-Klasse All-Terrain

 

Nieuwe modellen, korting op accessoires en uitgenodigd worden voor events?

 


De E-Klasse All-Terrain is binnenkort leverbaar vanaf € 83.880,-

Het is in wezen dezelfde auto, maar deze E-Klasse All-Terrain is meer gericht op het rijden over minder goed begaanbare wegen. Hoewel het geen volbloed terreinwagen is, zou deze E-klasse prima over onverharde wegen of zelfs gras moeten kunnen rijden. 

Enkele highlights:

  • Standaard geleverd met vierwielaandrijving (4Matic)
  • Tot 46 millimeter meer bodemvrijheid dan de standaard Mercedes-Benz E-Klasse
  • De rijhoogte is in te stellen door middel van luchtvering 
  • Enkel als station leverbaar

Houd mij op de hoogte


De mogelijkheden

U heeft de keuze uit verschillende motortypes: de E300de of de E450. De E300de combineert een viercilinder dieselmotor met een elektromotor, wat samen resulteert in een totaal vermogen van 292 pk en een koppel van 700 Nm. De E450 is de luxueuze variant met alleen een benzinemotor: een 3.0 liter zescilinder lijnmotor met turbo, goed voor 381 pk vermogen en 500 Nm koppel.


Ruiger dan de E-Klasse Estate

 De Mercedes-Benz E-klasse All-Terrain is voorzien van standaard luchtvering en staat - afhankelijk van de rijmodus - tot 4,6 centimeter hoger dan de E-klasse Estate. Vanaf 120 km/h zakt de E-klasse All-Terrain weer 1,5 centimeter omlaag. De bagageruimte is ruim, vergelijkbaar met die van de reguliere E-Klasse Estate, hoewel de huidige stationvariant met de achterbank omhoog iets minder ruimte biedt dan het vorige model. De E-klasse Estate heeft een laadruimte van 615 tot 1.830 liter met de achterbank plat. Het vorige model bood 640 liter met de achterbank omhoog en 1.820 liter met neergeklapte achterbank. In de plug-in hybride E-klasse Estate, inclusief de E-klasse All-Terrain 300de 4Matic, is er minder ruimte vanwege de plaatsing van het accupakket: 460 tot 1.675 liter.

Qua uiterlijk onderscheidt de E-klasse All-Terrain zich onder andere door zijn grille met twee horizontale lamellen in plaats van één of drie. Ook de bumper, skidplates en de wielkastranden in donkergrijs zijn opvallende kenmerken

Bent u klaar voor de E-Klasse All-Terrain?

 Wij houden u graag op de hoogte over de E-Klasse All-Terrain 

 

Waar bent u naar op zoek?