• Personenwagens
  • Bedrijfswagens
  • Trucks

Ontdek hem bij Gomes

De EQE SUV van Mercedes-EQ

Gomes Noord-Holland

Nieuwe modellen, korting op accessoires en uitgenodigd worden voor events?

 Schrijf u in voor de nieuwsbrief Schrijf u in voor de nieuwsbrief
  •  
  •  

De EQE SUV van Mercedes-EQ

 

Nieuwe modellen, korting op accessoires en uitgenodigd worden voor events?

 


De EQE SUV is de multifunctionele variant van de businesslimousine EQE. De EQE SUV is een van de ruimste voertuigen in zijn segment. Toch is hij compacter dan de EQE Limousine en heeft hij met 3.030 mm een 9 cm korter wielbasis. Afhankelijk van de uitrusting beschikt de SUV over een actieradius tot 594 kilometer (WLTP). Ontdek de highlights van het exterieurdesign van de EQE SUV met twee verschillende uitrustingslijnen - Electric Art Line en AMG Line. De elegante en dynamische designlijn in purpose design verleent de EQE SUV innovatieve esthetiek in de stijl van de Mercedes-EQ modellen, die nieuwe standaarden aanlegt voor de vormentaal van elektrische mobiliteit.TOT 

594 km actieradius

IN 

32 min opgeladen (80%)

OPLADEN NAAR 

220 km actieradius in 15 min

TOT

1.675 liter bagageruimtevolume


  


Een proefrit, voorstel of showroombezoek?
Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.


 


Persoonsgegevens

 
 
 
 


Contact met


 

 Bijzonder wendbaar en dynamisch

Dankzij de relatief korte wielbasis van 3.030 mm en de bijbehorende onderstelafstemming voelt hij ook in de basisuitvoering bijzonder wendbaar en dynamisch aan. Naast de DYNAMIC SELECT-rijprogramma's 'ECO', 'Comfort', 'Sport' en 'Individual' beschikken de EQE SUV-modellen met 4MATIC ook over het rijprogramma 'Offroad' voor rijden buiten de gebaande paden. Achterasbesturing met een maximale stuurhoek van 10° is als optie leverbaar.

MBUX Hyperscreen

Eén van de highlights in de EQE SUV is het MBUX Hyperscreen. Bij het MBUX Hyperscreen lopen drie displays bijna naadloos in elkaar over tot een widescreen van ruim 141 cm breed. Het systeem maakt gebruik van een intelligente, op camera's gebaseerde blokkeerlogica die herkent of de bestuurder naar het voorpassagiersdisplay kijkt.

Ervaar meer over de uitrustingen in de cockpit van de EQE SUV. Met het MBUX-hyperscreen en de digitale kleurenwerelden legt u maatstaven aan voor connectiviteit in het interieur. Hoogwaardige sierdelen benadrukken een atmosfeer met een royaal ruimtegevoel. Voor individualisering van de stoelen, bekleding en overige uitrustingskenmerken staan uitrustingslijnen als Electric Art of AMG Line ter beschikking.

 

Waar bent u naar op zoek?