• Personenwagens
  • Bedrijfswagens
  • Trucks
  • smart

Mercedes-Benz

De S-Klasse Limousine

U rijdt de S-Klasse Limousine vanaf € 118.504,- inclusief rijklaarmaakkosten.

De nieuwe S-Klasse. Feel Intelligent Drive Accelereert als geen andere auto. Er is zoveel technologie die ons leven sneller maakt. Met de nieuwe S-Klasse presenteren wij u een auto die uw wereld voor één moment tot rust laat komen. 

Uitstekend comfort De actieve multicontourstoelen met ENERGIZING-massagefunctie en rijdynamiekfunctie zorgen door opblaasbare luchtkamers voor optimaal zitcomfort en een uitstekende zijdelingse ondersteuning. De massageprogramma’s vergroten het welzijn - volgens het principe van een ontspannende hotstonemassage ook met warmte. Het warmtecomfortpakket versterkt het bijzondere S-Klasse feeling: de drietraps verwarming van de voorstoelen, het stuurwiel, de armleuningen in de voorportieren en de middenarmsteun zorgt binnen de kortste tijd voor aangename warmte. 

Eersteklas interieur Met de fijnste materialen in combinatie met een innovatief bedienings- en aanduidingsconcept inclusief touch control-buttons op het stuurwiel. 

Plan een proefrit inVraag informatie aanBekijk onze voorraad

Kies

Veel mogelijkheden

Kies uit verschillende motorvarianten: S 350, S 400, S 450, S 560, S 560 e, S 600,  S 63 AMG, S 560 Maybach en S 650 Maybach.

Leverbaar in benzine- en dieselmotoren en is standaard geleverd met een automaat. Maar is ook als 4MATIC uitvoering te bestellen.

 Modern Luxury

 Ruimte

  Fascinerend

  Eerste klas

Pure Luxe!

Rijassistentiesystemen en veiligheid Een pakket bestaande uit elkaar aanvullende veiligheids- en assistentiesystemen kan de bestuurder binnen de systeemgrenzen ontlasten, het risico op ongevallen verlagen en de bescherming van de inzittenden en de overige verkeersdeelnemers verbeteren. De actieve afstandsassistent DISTRONIC houdt tot een snelheid van 210 km/h automatisch de juiste afstand tot voorliggers aan en remt indien nodig met 50% van het maximale remvermogen. 

De actieve snelheidslimietassistent neemt automatisch herkende snelheidslimieten als nieuwe soll-snelheid voor de actieve afstandsassistent DISTRONIC over. De routegebaseerde snelheidsaanpassing houdt rekening met bijvoorbeeld bochten, kruispunten of tolstations om preventief de snelheid aan te passen, wanneer de actieve afstandsassistent DISTRONIC zich niet aan een voorligger kan oriënteren. De actieve remassistent met kruispuntfunctie en noodstopfunctie kan helpen botsingen met voorliggers en kruisende auto's, alsmede overstekende voetgangers te voorkomen of de gevolgen van een ongeveer te beperken. 

Bent u klaar voor de S-Klasse Limousine?

Wij adviseren u graag over de vele mogelijkheden van dit model. U bent van harte welkom op één van onze vestigingen voor een proefrit.


Zoek in onze voorraad

 
 

Waar bent u naar op zoek?