• Personenwagens
  • Bedrijfswagens
  • Trucks

Bij Gomes

Schadeherstel & garantie

  •  

Schadeherstel & garantie

 

In goede handen.
Wanneer u voor een Mercedes-Benz kiest, kiest u ook voor veiligheid en kwaliteit. De allerbeste grondstoffen, de complexe carrosserieconstructies van staal en aluminium en de geïntegreerde voertuigelektronica van de actieve en passieve veiligheidssystemen vereisen niet alleen gedegen kennis van de bijbehorende reparatiewerkzaamheden, maar ook een perfect geoutilleerde werkplaats. Laat uw veiligheid niet aan het toeval over, maar reken op de specialisten van Mercedes-Benz.

  • Grote plaatwerkschade
  • Kleine plaatwerkschade
  • Ruitschade

Vertel mij meer


Erkend Schadeherstel

Vroeg of laat krijgt iedere automobilist ermee te maken: schade. Dat kan een grote schade zijn, waarbij plaatwerk moet worden uitgedeukt of vervangen, maar ook een kleine schade, zoals krassen en pitten. Het is dan van belang dat u vakkundig geholpen wordt en dat de schade snel wordt hersteld, zonder dat de waarde van uw auto terugloopt of de veiligheid in het gedrang komt. Er is er maar één die daarvoor alle benodigde kennis en kunde in huis heeft: wij als officiële Mercedes-Benz dealer.

Meld een schade

Repair & Reconnect


SmallRepair

Voor kleine gebruikssporen.

Krassen in de buitenspiegel op weg naar de vakantiebestemming - en nu?

Krassen, blutsen of een steenslag: het valt in het dagelijkse gebruik nauwelijks te vermijden. Precies daarvoor is Mercedes-Benz SmallRepair bedoeld. Dankzij innovatieve reparatieprocedures kunnen kleine beschadigingen binnen en buiten snel en voordelig worden verholpen zonder onderdelen te vervangen. Natuurlijk met de gebruikelijke hoge en beproefde Mercedes-Benz kwaliteit.

Garantie

Verleng uw garantie

Deze verantwoordelijkheid nemen we graag op ons.

Voor alle Mercedes-Benz personenwagens geldt sinds 1 september 2005 voor heel Europa een tweejarige garantie op nieuwe voertuigen.

De garantie wordt verstrekt door de verkopende nationale organisatie. De garantie geldt vanaf de dag van de aflevering van het voertuig of, indien dit eerder is, de datum van de eerste kentekenregistratie.

Wilt u uw garantie verlengen? Doe dit dan voor uw voertuig 2 jaar wordt.

Er is geen kilometerbeperking. De garantie op nieuwe voertuigen is een aanvulling op de wettelijke aansprakelijkheid voor gebreken en zorgt ervoor dat u de eerste twee jaar goed gedekt bent.

De Mercedes-Benz garantie op nieuwe voertuigen geldt voor de lidstaten van de Europese Unie, IJsland, Liechtenstein, Noorwegen en Zwitserland.

Bekijk hier de garantie bepalingen

Het kwaliteitszegel voor occasions.
Als u bij ons een occasion aanschaft, is de auto niet alleen grondig door onze experts gecontroleerd, maar in de meeste gevallen ook voorzien van de Mercedes-Benz Europa-garantie met een looptijd van minstens 12 maanden. 

Hiermee blijft u ook mobiel als u pech hebt, ongeacht waar in West-Europa u zich op dat moment bevindt. We repareren uw auto zonder dat u arbeidsloon en materiaalkosten hoeft te betalen (tot 100.000 km). Ook voor auto's met een hogere kilometerstand vergoeden we de loonkosten volledig.

Als uw droomauto, al dan niet met ster, niet van de Mercedes-Benz Europa-garantie is voorzien, kunt u bij de verkoopmedewerker navraag doen.

 

Waar bent u naar op zoek?