• Personenwagens
  • Bedrijfswagens
  • Trucks

Mercedes-Benz

De V-Klasse

Gomes Noord-Holland

Nieuwe modellen, korting op accessoires en uitgenodigd worden voor events?

 Schrijf u in voor de nieuwsbrief Schrijf u in voor de nieuwsbrief
  •  
  •  

De V-Klasse

 

Nieuwe modellen, korting op accessoires en uitgenodigd worden voor events?

 

U rijdt de V-Klasse vanaf € 75.637,- inclusief btw en rijklaarmaakkosten.

De V-Klasse imponeert op het eerste gezicht, en ook na vele duizenden kilometers. Gezinnen, zakenlieden en vrijetijds avonturiers maar ook shuttle-passagiers. Bijvoorbeeld door het krachtige exterieur, dat met het nightpakket nog nadrukkelijker tot uiting komt. Het ergonomische, variabele interieurconcept, intelligente assistentie- en veiligheidssystemen alsmede het nieuwe multimediasysteem MBUX voldoen aan de strengste eisen.

Net als de aandrijving van de V-klasse: Door de efficiënte, krachtige motoren en de automatische transmissie 9G-TRONIC wordt elke rit een belevenis.. 

Plan een proefrit in

Direct een afspraak in de showroom maken

Bekijk onze voorraad


Kies

Veel mogelijkheden

Kies uit verschillende motorvarianten: V 220, V 250 en V 300.

Leverbaar in benzine- en dieselmotoren en is standaard geleverd met een automaat. Maar is ook als 4MATIC uitvoering te bestellen.

 Ruimte

 VIP vervoer

  Veiligheid

Krachtig ogend.

Al op het eerste gezicht wordt duidelijk: de V-Klasse is een uitstekend voorbeeld van Mercedes-Benz design. Het expressieve exterieur ontstaat door een wisselwerking tussen karakteristieke lijnen en grote, rustige vlakken. De moderne Mercedes-Benz belijning benadrukt zeer fraai het onafhankelijke karakter van de V-Klasse.

De V-Klasse groeit met u mee: In de beide rijen zitplaatsen achterin kunnen afzonderlijke zitplaatsen evenals twee- en driepersoonsbanken in de veelzijdigste varianten worden gecombineerd. Standaard zijn achterin vier comfortabele afzonderlijke stoelen ingebouwd. Op aanvraag kunnen in de compacte carrosserielengte twee driepersoonsbanken worden ingebouwd, wat van de V-Klasse een achtzitter maakt.

Bent u klaar voor de V-Klasse

Wij adviseren u graag over de vele mogelijkheden van dit model. U bent van harte welkom op één van onze vestigingen voor een proefrit.


Zoek in onze voorraad

 
 

Waar bent u naar op zoek?