• Personenwagens
  • Bedrijfswagens
  • Trucks
  • smart

Betaal uw truck in aantrekkelijke termijnen.

Financieren

De rechtstreekse route naar eigendom. Dit is de perfecte manier om een Mercedes-Benz truck te kopen als u uw volledige eigendom wilt opbouwen en de totale kosten over een vaste periode wilt spreiden.

Onze Accountmanager Trucks is niet alleen uw contactpersoon bij de koop van uw nieuwe Mercedes-Benz Actros, Arocs of Atego. Hij adviseert u tevens uitgebreid en deskundig als u de koopprijs voor uw nieuwe truck in termijnen wenst te betalen. In samenwerking met Mercedes-Benz Financial Services ontvangt u van ons altijd een maatwerkoplossing voor de financiering.

Stel een vraag


Uw voordelen op een rij:

  • U bent eigenaar van uw Mercedes-Benz truck
  • U betaalt een vast bedrag per maand, bestaande uit aflossing en rente
  • Uw Mercedes-Benz truck staat op uw balans
  • U kunt gebruik maken van de investeringssaftrek
  • U kunt de op- en ombouw van uw truck meefinancieren
  • Een flexibele aanbetaling en terugbetalingstermijn betekent dat u de financiŽle overeenkomst kunt aanpassen aan uw wensen
  • U kunt uw slottermijn doorfinancieren

Vaste rente, geen bijkomende kosten, geen behandelingskosten.

Bij een financieringsovereenkomst met Mercedes-Benz Financial Services financiert u uw Mercedes-Benz truck tegen een vast rentepercentage, zonder bijkomende kosten en zonder behandelingskosten.

Keuze uit meerdere financieringsproducten.

Kies voor een standaardfinanciering als u na betaling van de laatste termijn eigenaar wilt worden van de truck. Of maak gebruik van een van onze andere financieringsmogelijkheden zoals financiering met slottermijn. 

De klassieker onder de truckfinancieringen.

Standaardfinanciering

Met een standaardfinanciering hebt u snel en eenvoudig grip op het stuur van uw nieuwe Mercedes-Benz truck - en op uw financiën. U kunt vanaf het begin met inzichtelijke kosten calculeren. En met betaling van de laatste termijn is het voertuig van u.

Variabele aanbetaling en gelijkblijvende maandelijkse termijnen.
Samen met uw verkoper legt u vast hoe hoog uw aanbetaling wordt en hoe lang uw financieringsovereenkomst loopt. Zo bepaalt u gezamenlijk de hoogte van uw maandelijkse financieringstermijn, die dan tijdens de gehele looptijd van de overeenkomst constant blijft.

Geen kilometerbeperking.
Bij een standaardfinanciering heeft het aantal kilometers dat u tijdens de looptijd van de overeenkomst met uw truck rijdt, geen invloed op de hoogte van uw maandelijkse financieringstermijnen.

Verlaag uw maandelijkse termijnen.

Financiering met slottermijn

Wilt u de maandelijkse kosten voor uw truckfinanciering minimaliseren, om uw financiële speelruimte te maximaliseren? Dan adviseren we u een financiering met slottermijn.

Lagere maandelijkse termijnen dankzij slottermijn.
Met onze Accountmanager Trucks legt u de verhoogde slottermijn vast en u profiteert zo gedurende de gehele looptijd van de overeenkomst van lage maandelijkse termijnen.

Geen kilometerbeperking.
Bij een financiering met slottermijn heeft het aantal kilometers dat u tijdens de looptijd van de overeenkomst met uw truck rijdt, geen invloed op de hoogte van uw maandelijkse termijnbedragen.


Meer informatie of contact    

Liever telefonisch contact?  088 - 200 4422


 

Waar bent u naar op zoek?