• Personenwagens
  • Bedrijfswagens
  • Trucks
  •  

Een nieuw voertuig voor Luchthaven Schiphol.

GomesTrucks is samen met Mallaghan, één van 's werelds grootste fabrikanten in Ground Support Equipment voor luchthavens, door Amsterdam Airport Schiphol aangesteld om haar eerste mobiele Airside Training Unit te ontwikkelen. Deze custom made ‘mockup’ is de eerste in zijn soort voor de Nederlandse hub. De mockup zal worden ingezet om trainingen van operationele teams met passagiersbruggen en openingsprocedures voor vliegtuigen te vergemakkelijken.

Ton Lammerts, Accountmanager Trucks & Ground Support Equipment: "GomesTrucks heeft Amsterdam Airport Schiphol volledig ondersteund vanaf het ontwerp tot de aflevering van het voertuig. Wij hebben de chassis aangeleverd bij Mallaghan waarop zij de opbouw hebben verzorgd. Als eindverantwoordelijke voor dit gehele proces kan ik met trots zeggen dat dit een unieke samenwerking was met een prachtig eindresultaat."

Owen McKenna, Sales Director bij Mallaghan: “Het team op Schiphol had zeer specifieke eisen en we hebben nauw samengewerkt om ons bestaande Airside Training Unit-product aan te passen aan deze exacte behoeften. Bij Mallaghan zijn we trots op innovatie en innoveren heeft het project echt door de ontwerp-, ontwikkelings- en bouwfasen geleid. De unieke Airside Training-unit met zijn volledig elektrische emissievrije opbouw kan op de openbare weg worden gereden en beschikt over volledig operationele L1-vliegtuigdeuren om te trainen in B737- en 777-deuropeningsprocedures. De voorgevormde wanden van de eenheid bootsen de romp van B737 en 777 na om grondpersoneel in staat te stellen passagiersluchtbruggen in training correct aan te sluiten."

De heer McKenna vervolgde: “We willen ook GomesTrucks bedanken voor het faciliteren van dit project, de geweldige samenwerking gedurende het hele project en de levering van het chassis." 

Eind april werd de Airside Training Unit overgedragen aan Schiphol, waarbij vertegenwoordigers van GomesTrucks en Mallaghan een training met de relevante teams mogelijk maakten.


Interesse in de aanschaf of in het huren van een cateringvoertuig? Onze partner Kuijpers Trading biedt twee zeer interessante mogelijkheden:
Fullcab: https://www.kuijperstrading.nl/occasions-kopen/25349833-mercedes-benz-atego-1518-mallaghan-airport-lift-carrier-reefer-loadlift
Halfcab: https://www.kuijperstrading.nl/occasions-kopen/25349811-mercedes-benz-atego-1518-mallaghan-airport-lift-carrier-reefer-loadlift 

 

Waar bent u naar op zoek?