• Personenwagens
  • Bedrijfswagens
  • Trucks
  •  

Gomes Aalsmeer levert vijftien Actros-trucks aan NedLine Logistics

In optocht vertrekken vijftien nagelnieuwe en hagelwitte Actros-trucks vanuit Gomes Aalsmeer naar NedLine Logistics in Nieuw-Vennep. Tien Actros L trekkers en vijf Actros F uitvoeringen met BDF systeem. Voor de Actros F is gekozen vanwege de lage instap met drie treden. De brede F cabine biedt naast de perfecte uitstraling een uitstekende werkruimte voor de chauffeur.

Voor Ali Turk, directeur en eigenaar van NedLine Logistics, is het niet de eerste en zeker ook niet de laatste Mercedes-aankoop: “Negentig procent van ons wagenpark is Mercedes-Benz. Van Citan en Sprinter tot Atego en Actros LZV, er rijden bij ons zo’n honderd bestelwagens en trucks. Dit doen wij vanuit ons hoofdkantoor in Nieuw-Vennep en ook vanuit onze vestigingen in Eindhoven, Lummen, Venlo en Heerhugowaard. Ons klantenbestand bestaat onder meer uit grote Chinese e-commercebedrijven, maar ook UPS en Turkish Airlines maken gebruik van onze diensten. Van postpakketverzending tot containertransport, wij verzorgen het.”

Stefan Hartkamp, accountmanager Gomes Trucks, spreekt van een hele mooie order: “Gomes levert al langer trucks aan NedLine. Een groot deel daarvan is uitgevoerd als Lowliner trekkers en voorzien van een pneumatische hefschotel. Dit geeft de planning van NedLine veel flexibiliteit om zowel de megatrailers (Air Cargo) als de standaardopleggers te vervoeren. Ook dit keer hebben we samen veel energie gestoken in het bepalen van de uitvoering van de Actros-trucks. De in Trendline uitvoering geleverde trucks zijn voorzien van Sight Package, standairco, Predictive Powertrain Control en alle standaard veiligheidsvoorzieningen.”

Over zijn keuze voor het merk Mercedes is Ali Turk helder: “De kwaliteit is top en onderdelen zijn betaalbaar. Het brandstofverbruik is laag, maar het allerbelangrijkste vinden wij het contact met Gomes Trucks. De organisatie blinkt uit in flexibiliteit, een afspraak is zo gemaakt en ook de aftersales is uitstekend. Instructie voor onze chauffeurs hoort bij het afleveringspakket zoals ook haal- en brengservice in het service- en onderhoudscontract zit. Stefan Hartkamp ervaren wij als een deskundig adviseur, wat onze keuze voor de juiste Mercedes-Benz truck gemakkelijk maakt.”

 


 

Waar bent u naar op zoek?