Leasen


Mercedes-Benz Financial Services (MBFS) biedt een eersteklas diensten- en servicepakket om uw mobiliteit te garanderen. Met diensten op het gebied van leasen en financieren, reparatie en onderhoud, verlengde garantie en verzekeringen bieden wij een complete en op maat gemaakte mobiliteitsoplossing. 


Vraag meer informatie aan


Vrachtwagenoplossingen op maat voor iedere klant

Zoals u van Mercedes-Benz mag verwachten, biedt Mercedes-Benz Financial Services een eersteklas diensten- en servicepakket om uw mobiliteit te garanderen. Met gerichte diensten op het gebied van leasen en financieren, reparatie en onderhoud, verlengde garantie en verzekeringen bent u altijd verzekerd van een complete oplossing op maat. Mercedes-Benz Financial Services maakt uw mobiliteitsoplossing compleet.


In het kort:

  • U huurt de Mercedes-Benz bedrijfswagen (met een koopoptie)
  • U betaalt maandelijks afschrijving en rente
  • U betaalt een vast bedrag per maand
  • De Mercedes-Benz bedrijfswagen staat niet op uw balans
  • Het exploitatierisico ligt bij Mercedes-Benz Financial Services
  • Deze leasevorm heeft geen effect op uw solvabiliteit


Vraag een offerte aan


Operationele Lease

Bij Opertaionele Lease is MBFS de juridisch eigenaar van de truck(s). U huurt de Mercedes-Benz truck(s) voor een langere termijn en u betaalt slechts de kosten van de truck. Alle risico's zijn voor onze rekening. Aan het einde van de leaseperiode heeft u de optie de truck(s) te kopen. 

Financiële Lease

Met Financiële Lease financiert u uw truck(s) zonder geconfronteerd te worden met een grote financiering. Dit betekent géén directe aantasting van uw liquiditeit. Bovendien bepaalt u zelf de looptijd van de leaseovereenkomst en betaalt u een vast bedrag per maand. U kunt uw leaseovereenkomst uitbreiden met aanvullende servicecomponenten. 


Met aanvullende servicecomponenten bepaalt u wat u uit handen wenst te geven, zodat u zich volledig kunt concentreren op uw kernactiviteit


Interesse?

Mocht u interesse hebben en wilt u graag een vrijblijvend advies of een offerte op maat? Middels dit formulier kunt u uw gegevens achterlaten en bellen wij u terug.

 

 


Persoonsgegevens


 
 
 


Met welke vestiging wenst u contact?


 
 


 


 

Personenwagens Bestelwagens Trucks Smart